Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

DIVATMÚZSÁK - NŐK, AKIKTŐL DIVATOT VEHETSZ KARÁCSONYRA

  • Design fair
  • Fashion
  • Holiday
12/1/23

Szívesen adnál tényleg csini ruhát ajiba, és a hideg is kiráz a plázáktól? Mutatjuk, kiktől érdemes magyar divatot venni, miközben hangulatos vásárokon vibe-olgatsz!

Verkstaden

Not your aranyvirágszál

A Verkstaden ötlete egy inspiráló, Skandináviában töltött év után pattant ki Pálma fejéből, a név svédül annyit jelent, műhely: mintáit kezdetben grafikusok és szabadúszó művészek készítették, amik a márka kis szitanyomó műhelyében kerültek biopamut pólókra, pulóverekre és egyenként válogatott second-hand ruhákra.

Az utóbbi évek pólómintái a márka követőinek történeteiből inspirálódva készültek el, akik egy téma kapcsán megoszthatják történeteiket, érzéseiket. Az idei év témája a felnőtté válás örömei és bosszúságai. A Lumenes Artika vásáron, december 9-én beszerezheted tesód új ‘OK, CSŐ’ sapiját!

Ikiiki

Az életet az élénk színek teszik igazán teljessé!

Az ikiiki egy japán szó, azt jelenti, hogy ’élénk’, ’élettel teli’. Ha egy igazi “örökdarab” ékszert keresel, ami mindenhez illik, irány a Rákóczin a Hullám Stúdió! Ha Kingától választasz gyűrűt a nővérednek, tuti folyton jó kedve lesz, ha a kezére néz. Kinga ipari fémhabból készítette első csodálatosan színes ékszereit, ennek az izgalmas, szintetikusan organikus anyagnak az életteli vibrálása, nyers vadsága azóta is visszaköszön mai ezüst- és aranyhab ékszerein, amit egy speciális duplaöntéses eljárással alkot meg. Szerezz be egy ékszert a Most vásáron december 10-én vagy a Telepen!

Ruha

Designer kincsek és egy kis kikapcs a Dunakanyarban

Kirándulnál egyet Szentendrére, szereznél egy designer kincset nagyinak? Lehozható egy óra alatt! Lilla tehetséges stílist, egyben a RUHA, the Recycled Fashion Store megálmodója. Mindenkinek vannak a ruhásszekrényében szép, új, újszerű, de kihasználatlan ruhák, cipők, kiegészítők. A RUHÁban ezeket fogadják és adják tovább új boldog tulajdonosaiknak, akiknek viszont éppen az a RUHA hiányzott a gardróbjából. Így megvalósul a körforgás, a közösségi gardrób. Minden alkalommal feltűnően sok bók érkezik azokra a darabokra, amiket tőlük vettem! Legközelebb a SHUK SHUK vásárán találod meg őket!

Secondland

Minden évszakban hordható csodák

A Secondland kollekciókat seasonless gondolkodásmód jellemzi: a divatban szokásos szezonokra tervezett ruhadarabok helyett olyan kapszulagardróbba illő darabokat terveznek, amiket rétegezve télen és nyáron is lehet hordani. Félelmetes klímaváltozással kapcsolatos adatok bemutatása helyett a Secondland romantikus világával szeretné vonzóvá tenni a fenntarthatóságot. A LE POP karácsonyi vásáron elcsíphetitek Réta kreációit.

NOS

Divat, printek, nippek

A három csodás nő által alapított NOS öt és fél éve létezik, most Évi viszi hatalmas lendülettel. A NOS egy igazi nyugis hely, ahol, ha akarsz, iszol egy kávét, olvashatsz, dolgozhatsz, zenét hallgathatsz, és persze, vásárolhatsz is. Remek ízléssel válogatnak művészeket, lehetőséget adnak arra, hogy alulról jövő, innovatív és kreatív alkotók bemutatkozzanak. Itt tudod beszerezni az ikonikus SZABAD cuccokat a TASZ-tól, csupaszín különleges, kézzel kötött ëviköt sapikat! De vintage és design tárgyakból is tudsz válogatni, ezekből is a crème de la crème vár rád itt: vicces retro dolgok, ékszerek, zseniális printek is hazajöhetnek veled! Legközelebb a SHUK SHUK vásárán találod meg őket!

Pleasure is pretty

Geometriai alakzatok, minimalizmus, meghökkentő elemek, feltűnő megoldások

Ha már itt jársz, nehogy máshová menj, ha egy statement ruhát adnál anyunak, ami egy rohanós reggel outfitjét is stílusos nappá varázsolja egy perc alatt! Adri egyedi darabjai mindig éppen aktuális kattanására reflektálnak, amik leginkább a ‘80-as és ‘90-es évek popkultúrájából ragadnak ki egy-egy nosztalgikus, de ma is ütőképesen kúl részletet. Ha nem a Hullám Stúdióban, a Telep vásárán beszerezheted a legmenőbb övtasikat!

A heted iránytűjét tájoló teljes KULT gyűjtésünkért KATT IDE! 🧭