Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Paralich buliajánlója

  • Hard techno
  • Techno
  • Trance
4/25/24

Mai ajánlónkat a budapesti bázisú szervező, producer, DJ, Paralich válogatta. Gyerekkori táncórák óta a zene szerelmese, a technot pedig művészeti iskolájában ismerte meg barátai révén. 2020-ban lépett fel először Paralich néven, azóta elindította saját kiadóját és bulisorozatát Dead End néven. Játszott már Amerikában és több európai országban is, szettjeire kezdetben főleg a hard techno volt jellemző, de újabban a ghettotech és a trance irányok felé kacsingat.

Válogatásában szerepel saját szervezése, funky pincebuli és fűtött hangulatú pattogós techno buli is. 🎛️ 💥 ⛓️

♡ dead end ♡ babyheat ♡ turbina ♡

Hol: Turbina Kulturális Központ

Mikor: Május 19.

Mi: Ez az első Turbinába szervezett esemény a Dead End által, aminek főbb stílusa a trance. Babyheat egyenesen berlinből hozza bouncy trackjeit. Mindenképp ajánlom, hogyha készen álltok egy rövid, szexi utazásra vissza a y2k korszakba Babyheattel (aki egyébként évek óta a kedvenc producerem ebben a műfajban) és Dead End rezidensekkel. A hangulat cuki, a táncparkett pedig biztos lángra fog lobbanni, emellett pedig másnap munkaszüneti nap lesz ♡

Basement Funk powered by Funkful Records

Hol: Központ

Mikor: Május 17.

Mi: Ezt a bulit azoknak ajánlanám, akik kedvelik a lágy ütemeket és a kellemes, funky és hardgroove hangzásvilágot. Valenthin is részt fog venni az eseményen, mint szervező és fellépő, akit már ismerhettek a Dead End rezidensek közül! Mi eshet jobban, mint egy pár ital és vidám ritmusok? Szuper választás alapozásnak is!

ELECTROPOLIS Vol.2

Hol: Dürer Kert

Mikor: Május 10.

Mi: Az electroplois nevében egy új szervezőcsapatot köszönthetünk, akik a nagyvárosi klubhangulatot fogják elhozni nektek a Dürer Kert falain belül. Az domináló stílusok a funk és a groove lesz, hazai feltörekvő dj-kkel a lineupon. Ott tali!

DEAD END invites: SIKOTI and VESELI

Hol: Arzenál Budapest

Mikor: Április 30.

Mi: SIKOTI és VESELI, a hardtechno két jelentős alakja, Magyarországra érkezik a Dead End meghívására április 30-án, hogy erőteljes ütemek között bulizhassunk az Arzenál falain belül, és itthon is részese lehessünk a Verknipt hangzásnak, hiszen a fiúk már a holland eredetű esemény sorozaton is bebizonyíthatták, mit tudnak! Extrán ajánlom, mivel másnap munkaszüneti nap lesz, és ki ne szeretne hétköznap is bulizni?

Crime with Miss Bashful & DBBD

Hol: Turbina Kulturális Központ

Mikor: Április 27.

Mi: A Miss Bashful és DBBD duó már egy ideje megmozgat és sokat játszom a zenéiket is. Ha ti is szeretitek a bouncy és ghetto techno műfajt, akkor semmiféleképpen se hagyjátok ki. Emellett pedig ajánlott a szexi öltözet is ;)

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩