Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Kiqo + Marosi buliajánlója

  • Electronic
  • House
  • UK Garage
7/11/24

Mai ajánlónkat egy gyakran együtt szelektáló duó, Kiqo és Marosi hozta el. Formációjuk a Toldi klub előtt született, ahova azóta többször tértek már vissza szettezni, az egyikről még videó is készült, amit lentebb lehet hallgatni.

A MEHET bulisorozatot is megalapító Kiqo leginkább a house, breakbeat, uk-garage és techno stílusokban mozog, míg Marosi a napfényes italo disco-ból érkezik, állandóan új műfajok után kutatva.

Legközelebb az Inota pénteki napján csíphetitek el őket, de a hónapban többször felbukkannak még itt-ott, lássuk a választékot! 👇

INOTA Focus: Turbinacsarnok

Hol: Inota erőmű

Mikor: Július 12-13.

Mi: A mostanra már jól megszokott duónk INOTA falainak lebontására készül pénteken 20:00-22:00 között a Ligetben. Részünkről house és uk garage lesz terítéken, de a fesztiválon még tuti az első sorban találtok minket Ben Frost, Alpha Tracks és Frequency Shifters szettjei közben.

TERRA KONTRA x N2K PAVILON

Hol: Blues Hill Park Fesztiválközpont

Mikor: Július 18-21.

Mi: A kollektíva fesztiválján már visszatérő vendégek vagyunk. Ha az igencsak színes lineup nem nyerte el a tetszéseteket, akkor a hegyek völgyek kedvelőinek ajánljuk meleg szívvel. Akik bevállalnak 1-2 óra utazást, azoknak garantált a természetközeli élmény, amit a zene egy következő szintre emel.

SANTSAT

Hol: Rebel Beach

Mikor: Július 20.

Mi: Személyes kedvencünk. Csudajó szelektorokkal és helyszínekkel. Tópart, napozás, piknik és a legkedvesebb közönség mind közül. Őket pedig különösen ajánljuk meghallgatásra:

Sam Futura, Adis Is OK, MAROSI

Hol: PONTOON

Mikor: Július 26.

Mi: A keleti hangzás mindig mosolyt csal az arcunkra, nem titkolt szerelmesei vagyunk Japánnak és Kínának. Pont ezért igazán izgalmas, hogy július 26-án a hongkongi Sam Futura áll a pult mögé, hogy elkápráztasson minket, Adis is ok és MAROSI társaságában.

ELECTROPOLIS X MEHET

Hol: Dürer Kert

Mikor: Július 27.

Mi: Közös főzés címszó alatt az ELECTROPOLIS és MEHET brigádja a Dürerben pirít július 27-én. Kiqo b2b Meduzah nekünk kötelező program, de ott lesz még Sonic Rain, Eliézer és Dusn is. Szerintünk erre a hétvégére belvárosból érdemes a malom lábához elzarándokolni egy jó buliért, ráadásul ingyenes.

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩