Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

George Jr. Buliajánlója

  • House
  • Techno
  • Music
  • African
9/21/23

Aktuális ajánlófelelősünk a mostanában afrohouse-t pörgető George Jr., akinek annyira megtetszett a műfaj, hogy a közeljövőben saját bulisorozatot indít, amin első kézből tapasztalhatja meg a közönség ezt a stílust.

George már hét éve jelen van a pesti éjszakai életben, 3 éve pedig a Secret Room volt az első hely, ahol a pult másik oldalán állhatott. Válogatásában szerepel 2000-es hip-hop/r&b buli, techno és két saját bulija is.

A techno és az afrohouse között navigáló DJ-t legközelebb a Dojo és a Badhanna pultjai mögött leshetjük meg.

HACCACÁRÉ BIRTHDAY BASH - FUNKY EDITION

Hol: Kiosk Budapest

Mikor: SZEPTEMBER 22.

Mi: ,,A város egyik legfelkapottabb rendezvénysorozata. A fantasztikus zene mellet a szórakozni vágyók nem csak a koktélok kavalkádja közül válogathatnak, hanem különleges fogások mellet mulathatják át az éjszakát. Aki látta A nagy Gatsby című filmet annak elmondhatom, hogy az event stílusában ugyan olyan jellegű mint a film. Pazar emberek , pazar mulatság!"

BUDAI HOUSE CLIQUE

Hol: Badhanna

Mikor: SZEPTEMBER 29.

Mi: ,,Az egyik legfrissebb Budapesti club. Hangzás pazar , a hely stílusa nagyon különleges. A Budai House Cliqe csapata egy másik szintre emelte a club színvonalát, így érdemes lesz lenézni erre az eventre, hisz én magam is a pult mögül vezénylem a szórakozni vágyókat."

HOUSE OF ORIENTAL

Hol: Dojo Club

Mikor: SZEPTEMBER 30.

Mi: Ha szombat akkor House of Oriental. A Dojo számomra a top.1 szórakozóhely a fővárosban. Korábban Secret Room néven pörgött, de közel egy éve teljes felújításon esett át, így még nagyobb és még “elitebb” helyszínt varázsoltak belőle. Az event lemezlovasai mindig brutális hangulatot teremtenek és az odajáró vendékek rettentő jóarcok. Rengeteg emlék fűz ehhez a helyez, hiszen az elmúlt 6-7 év alatt majdnem minden hétvégén legalább egyszer benéztem."

BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2023

Hol: Hungexpo

Mikor: OKTÓBER 14.

Mi: ,,Aki imádja a techno zenei stílust azoknak nem kell bemutatnom a Bónusz Fesztivált. Világhírű fellépők , feszes tempó ,brutál lézershow ami csak csak egy dologhoz vezethet…másnap délig való lépegetéshez!"