Kardos-Horváth János (Kaukázus) vacsorakoncert

2024-05-04T17:00:00.000Z

Kardos-Horváth János dalszerző lesz következő vendége a vacsorakoncert sorozatunknak.

A Kaukázus zenekar frontembere a Bisztróba akusztikus műsorral érkezik, amit a Domovoj Projekt séfjei mellett Batta Ramon, a Gastro Trash mesterszakácsa hoz összhangba zenei tematikájú menüsorunkkal.

Az alkoholmentes italokról Horváth Kriszti gondoskodik, még Nagy Eszter a házi készítésű, fermentált, alkoholmentes italpárosításokért felel.

Az egy szál gitáros produkció a hallójáratainkon-, még a négyfogásos menüsorunk az ízlelőbimbóinkon keresztül utaztat meg minket április 23-án a Turbina emeleti, vegán Bisztrójában!

May
04

Program

Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.

Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.

///

Kardos-Horváth János dalszerző. Pontos szövegei jól tükrözik a világot. A Kaukázus zenekar frontembere a magyar beat hagyományokat követve, a könnyűzenét mint kommunikációs teret használva dokumentálja korunkat. Ebbe az érzelmek, a globkrit, a közélet ugyanúgy benne van, mint a személyes kételkedés, keresés. A Turbina Bisztró-ba akusztikus műsorral érkezik. Ne legyen kétségünk, az ízlésesen megfogalmazott magyar szöveg és a fülbemászó dallamok igenis megállnak, megutaztatnak egy szál gitárral is!

Helyszín

Turbina Bisztró

Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak. Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét. Diverz ital szortimenttel dolgozunk, a házban a szezonális ajánlatainkon túl, az afrikai ginektől kezdve az indiai rumokon át, a japán whisky-kig rengeteg különlegesség közül válogathattok. Kulturális befogadóterünk fényes, indusztriális tereiben várunk titeket, akár kisebb, akár nagyobb csapattal fedeznétek fel a Bisztrózás által nyújtott lehetőségeket.

Kapcsolódó események