LEOPARD X GOMBA
Következő témánk a gombák lesznek. Nyilván szeretjük a csiperkét is, de vannak ennél talán sokkal fontosabbak:
például a tésztáink szuper buborékosságát és szerkezetét adó vadkovászt is az élesztőgombáknak köszönhetjük.

Program
Erre az estére három extra gombás pizzával készülünk:
SHIITAKE
Fior di Latte alapra pakolunk juharsziruppal és szójaszósszal marinált shiitake gombát, fonnyasztott spenóttal és szarvasgombás Caciotta sajttal sütjük. A végén Burratával feltétezzük.
PORTOBELLO
Inverz Margherita alapra Cotto sonkát és mini portobello gombát sütünk, vargányás ricottával díszítjük. (a kukorica nem tartozék, de nem is tiltott, max nem nézünk oda)
SHIMEJI
Fior di Latte alapra, szezámolajon pirult tahinás shimeji gombát rakunk, gyömbér és fokhagyma kíséretében. Rengeteg érlelt Granát reszelünk rá, és megszórjuk snidlinggel.
Várunk péntek este 18 órától a Kecskeméti utcában a LEOPARDBAN!