LEOPARD X GOMBA

2025-02-21T17:00:00.000Z

Következő témánk a gombák lesznek. Nyilván szeretjük a csiperkét is, de vannak ennél talán sokkal fontosabbak:

például a tésztáink szuper buborékosságát és szerkezetét adó vadkovászt is az élesztőgombáknak köszönhetjük.

Feb
21

Program

Erre az estére három extra gombás pizzával készülünk:

SHIITAKE

Fior di Latte alapra pakolunk juharsziruppal és szójaszósszal marinált shiitake gombát, fonnyasztott spenóttal és szarvasgombás Caciotta sajttal sütjük. A végén Burratával feltétezzük.

PORTOBELLO

Inverz Margherita alapra Cotto sonkát és mini portobello gombát sütünk, vargányás ricottával díszítjük. (a kukorica nem tartozék, de nem is tiltott, max nem nézünk oda)

SHIMEJI

Fior di Latte alapra, szezámolajon pirult tahinás shimeji gombát rakunk, gyömbér és fokhagyma kíséretében. Rengeteg érlelt Granát reszelünk rá, és megszórjuk snidlinggel.

Várunk péntek este 18 órától a Kecskeméti utcában a LEOPARDBAN!

Kapcsolódó események