Independent Label Fair 2023

2023-09-23T08:00:00.000Z

Az Independent Label Fair (ILF) a hazai független lemezkiadók népszerűsítésére létrehozott platform. Magyarország első, kifejezetten fizikai formátumokra (vinyl, cd, kazetta) specializálódott, a mainstream zenei világon túlmutató, friss és/vagy időtálló értékeket felmutató kiadókra fókuszáló vására. A kiadványokat itt első kézből, mindig közvetlenül az adott kiadót támogatva lehet beszerezni. Nem utolsó sorban limitált, egyedi, a boltokban nem kapható, gyűjtői darabokkal is lehet találkozni.

A hetedik éve futó rendezvény célja, hogy a közönségnek - több tucat zenei stílust lefedve - körképet mutasson a hazai független fizikai lemezkiadásról, diskurzusra ösztökélje a kiadók vezetőit és szakmailag is segítse munkájukat.

Sep
23

Program

Résztvevő kiadók (a jelentkezés lezárult): 4mg, Alt Product, Audioexit, Blindblindblind, Blunt Shelter, BRVTAL, Budabeats, Budapest Vinyl, Corner Art, Crossroads, Dalmata Daniel, Diőbél, Draze, Drinkin' Beer in Bandana, Earth Plates, EXILES, Faith in Truth, Flowin, Gramy, Grapefruit, Krypton It, L.V., Launching Gagarin, Legenda, LYKA, Mana Mana, Moiras, MZK, Next Chapter, Oshu, Óvantag Tapintat, PrePost, Selected Sounds, Senrecht, Sick Tapes, Theque, Trottel, Unsigned.

A program ingyenesen látogatható.

Szakmai partnerünk és támogatónk a HAIL - Magyar Független Lemezkiadók Egyesülete. Partnerünk a Magyar Zene Háza. Médiapartnerünk a Radio Café FM 98.0

Grafikusaink: AIWA és Siptár Ábel.

Az ILF szervezője a Budabeats Records.

https://ilf.hu

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.