SUNSET TUNES - Indigo & Blaize

2023-09-14T16:00:00.000Z

Az idei szezonban ráerősítünk a zenei vonalra is és két hetente jelentkezünk a Sunset Tunes koncertekkel. Minden második héten a hazai zenei paletta egy-egy egyedi csapatát vagy egyéniségét ismerhetitek meg! Vannak köztük, akik egészen frissek a színtéren és vannak akik neve már ismerősen csenghet. Az biztosan közös bennük, hogy különlegesek!

Sep
14

Program

A koncertek kezdetét minden alkalommal a naplemente időpontjához igazítjuk, hogy hűek maradjunk a már tavaly bevezetett ‘naplemente’ programokhoz.

Ezt a szezont szeptember 14-én az INDIGO & BLAIZE duóval zárjuk!

Az Indigo művésznév alatt alkotó Halász Emese ezúttal a Mad Garden-be hozza el nemrég megjelent indie-alternatív és a folkos-gitáros-alt-pop mezsgyéin egyensúlyozó debüt EP-jét. A Wavy kollektíva új, egyben első női tagja Blaize-zel (Fábián Balázs), a csapat magját képező producerrel és DJ-vel közösen írta meg az érzékenyen mély, énekes-dalszerzői hagyományokat követő, instrumentálisan mégis sokfelé kacsingató szövegcentrikus, és sokszor melankólikus Archives-t, ami már nyúl az újhoz és a gyógyulás felé néz, de archív élményekből táplálja magát és ezeket teszi helyre.

Helyszín

Mad Garden Buda

Egy budai rejtett kert, távol a város zajától, napközben tele napsütéssel, este hangulatos fényekkel. Szinte minden nap programokkal várjuk a vendégeket: kéthetente csütörtökönként koncertekkel készülünk, több beszélgetés sorozattal különböző témákban, lesz piac, jóga, brunch és sok-sok olyan program, amely tökéletes az este indításához. Persze csábító a 10 sörcsap is Mad Scientist premier sörökkel , a széles natúr borkínálat vagy a különleges spirit választék. Az étel kínálatunkban a keleties vonal érvényesül, többféle falafel található az étlapunkon, de lesz tépett kacsahúsos szendvics is. A Mad Garden Buda a második szezonjára is maradt, ami volt. Egy barátságos laza hely, ahol önmagad lehetsz.

Kapcsolódó események