Hakumba: EP bemutató és merch drop

2023-12-09T18:30:00.000Z

A Hakumba végtelen tagú famíliája ismét összehívja kedves barátait, hogy együtt mulassanak egyet a téli hidegben, elűzvén a hűvös szelek és sötét napok okozta bánatot, feltöltvén annak helyét örömmel, szeretettel és önfeledt zenével. A zenekar prezentálja frissen megjelenő EP-jük nótáit, régi és újonnan készülő muzsikáikat, illetve lehetőségetek lesz lecsapni az új Hakumba merchekre is!

Dec
09

Program

A zenekarról:

A Hakumba 2019 nyarán debütált Ördögkatlan fesztiválon, ekkor állt össze az eredetileg két külön zenekarként működő 11 fős csapat.

Zenéjük főként világzenei elemeken alapszik, ezeket vegyítik jazz-fusion fúvós témákkal és többszólamú énekeikkel. Szerzeményeiket erősen meghatározzák a gipsy-swing, a ska, az afrobeat, a hip-hop és a surf-rock stíluselemei, koncertjeiken igazi őszinte örömzenével táncoltatják meg a közönséget. Fáradhatatlan csapat tele energikus groove-okkal és őrületes bulikkal.

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Kapcsolódó események