Kikeltető Klubest #2

2024-04-10T17:00:00.000Z

A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a nagyközönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához.

Apr
10

Program

camille corot:

A tavaly alakult három tagú screamo zenekar az egyik nagy meglepetése az idei mezőnynek. Mindannyian zenéltek már más formációkban előtte, azonban Gillian Carter közös szeretete összehozta őket.

FILC:

Hömpölygő jazzy groove-ok és táncolható páratlan ütemek kíséretében lép a klubszínpadok deszkáira a FILC. A 2017-ben alakult zenekar vágya, hogy itthon és Európában is bemutathassák hiphop és afro ritmusokkal tűzdelt, kompromisszumokat kerülő fúziós jazz előadásukat.

Jeromos:

A 22 éves Jeromos kiskora óta zenél, pár éve kihagyás után indította útjára dalszerző projektjét, amivel célja, hogy örömet szerezzen másoknak és teret adjon a queer érzületnek és a magányosságnak a magyar zenében.

Tingyela Dóri:

A MOME animáció szakos Tingyela Dóri először csak saját filmjeihez szerzett zenét, néhány éve viszont az animációktól függetlenül is ír számokat. Mostanában érdekli egy kísérletibb hangzás, a zenélés pedig számára a legtermészetesebben jövő kreativitási forma. Fellépésein egyelőre egyedül van a színpadon, de már szervezi saját zenekarát.

Kapcsolódó események