Nyerj páros belépőt Дeva utolsó koncertjére az évben!

  • Ambient
  • Folk
  • Indie/alternative
2023. november 3., péntek

Дeva, azaz Takács Dorina, teljes öttagú zenekarával idei utolsó koncertjét adja a Dürer Kert nagytermében. Erre a különleges eseményre nyerhettek most páros belépőt a Telekom Spots nyereményjátékában!

ДEVA ✹ MUSSPELL ✹ VILLŐ - DÜRER KERT, 2023 NOV. 10. 19:00

fuvola ❋ Zahár Fanni

perka ❋ Gozlán Fatima

elektronika ❋ Chrobák Adrián

gitár ❋ Szallabek Balázs

visual ❋ Szanima

Deva az elmúlt években megjelent egyik legexportképesebb magyar előadó, aki megnyerte a Music Moves Europe Díjat és a Petőfi Rádió legjobb női előadó díját is. A legnagyobb haza fesztiválok mellett olyan európai színpadokon lépett fel, mint a Vienna Waves, az Eurosonic, a The Great Escape és a Superboom fesztivál. Fellépésein sugárzik egyfajta megmagyarázhatatlan, földöntúli, természetközeli energia, ami beszippantja a közönséget.

Tavaly megjelent Csillag című lemeze érzékeny, a hallgatókat egy ősi földre kalauzoló kiadvány, ahol az atmoszférikus lágyság keveredik pulzáló basszusokkal, mindezt a magyar népdalok varázslatos szövegvilága fűszerezi. Mostanában sem maradunk friss megjelenés nélkül, hiszen az elmúlt hetekben futott be a Harmat címet kapó dal, ami a gyászról és a gyász sötétségéből való kilépésről, az újrakezdésről szól.

November 8.-án sorsoljuk ki a szerencsést a Nyereményjáték szabályzatban foglaltaknak megfelelő Játékosok közül, akit a regisztált e-mail címén értesítünk.

A Játékos a regisztrációjával és a mentéssel automatikusan részt vesz a Nyereményjátékban elfogadja a szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Szabályzatot.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.