DSH/AVIKA BULIAJÁNLÓJA

  • Techno
  • Breakbeat
  • Drum & Bass
  • Elektronikus
2023. november 8., szerda

Eheti buliajánlónkat az egykori tilos DJ, az első magyar női DJ kollektíva, a She Fire alapító tagja, a Be Massive és a Horizon sorozatok rezindense, a DSH néven is ismert Avikának köszönhetjük.

A lineupokban előbbivel a technoid szívekre hat, utóbbival a breakbeat zsánert gondozza, civilben pedig IT szakember és közgazdászként tevékenykedik.

Szelekciója dallam és basszus fókuszú, keverési technikája ötvözi a zord matematikát a női finomsággal, szettjein imád warmupolni és utaztatni.

Válogatásában megtaláljuk az elkövetkezendő időszak legjobb breakbeat, drum&bass és techno bulijait és egy kiállítást is.

TechnoCool

Hol: MAGYAR NEMZETI GALÉRIA

Mikor: OKTÓBER 27 - FEBRUÁR 11.

Mi: ,,A kiállításhoz kapcsolódó zenei rendezvényt sajnos technikai okokból el kellett napolni, viszont a kiállítás egészen február elejéig megtekinthető A Magyar Nemzeti Galériában. Egykori és mostani ravereknek a megtekintés erősen ajánlott."

Solar Fields (SE)

Hol: TURBINA

Mikor: NOVEMBER 11.

Mi: ,,A fent említett technikai okok az én “dídzsé” sorsomat is befolyásolják, viszont így el tudok menni Solar Fieldsre, akinek pszichedelikus zsenialitását a 2018-as Samsara Fesztivál óta nem volt szerencsém élőben hallani. Kedves sors, máskor is ilyen kárpótlást szeretnék, köszi!"

Bladerunnaz presents: Break & The Upbeats

Hol: A38 HAJÓ

Mikor: NOVEMBER 17.

Mi: ,,Olyan nincs, hogy én készítem a buliajánlót és nincs benne legalább egy tört ütemű buli. A drum&bass-be a kétezres évek első felében kapcsolódtam be - ekkor már a Bad Company Nine-ja után jártunk időben, de még Pendulum Slam-je előtt: pont mikor Break és The Upbeast első kiadványai megjelentek. DJ-ként már több éve elengedtem a stílust és csak otthon a négy fal között pakolom a lemezeimet, viszont közönségként éhezek a deep és utaztató dnb settekre. "

Be Massive Party x Marriott Hotel Panorama Hall

Hol: HOTEL MARIOTT PANORAMA HALL

Mikor: NOVEMBER 18.

Mi: ,,Amikor legelőször beléptem a Marriott Hotelbe le kellett volna fényképezni a megilletődött arcom. Egy kőbányán felnőtt lánynak teljesen komfortzónán kívül van egy ilyen helyszín exkluzivitása, rendezettsége. Csak néztem tátott szájjal a kilátást és próbáltam kimatekolni, hogyan kéne itt letolni egy techno settet, akkora volt a kontraszt a műfaj ipari eredete és a hotel emelkedett eleganciája között. Aztán lekapcsolták a terem fényeit.. és dimenzióugrás. A lenyűgöző budapesti panoráma úgy öleli a morcosabb és dallamosabb repetitív ritmusokat, mintha nem is lehetne másképp. "

Katlan x Arzenál with Andrey Pushkarev + Monile

Hol: ARZENÁL

Mikor: NOVEMBER 24.

Mi: ,,Az örök vinylista Pushkarev a legjobb barátnőm kedvenc DJ-je, szóval csak valami életügyi felfordulás okán lehetséges az, hogy Pushkarev fellép itthon és mi pedig nem vagyunk ott. És bizony nem tervezünk arra a hétvégére életügyi felfordulást… Monile szetthez még nem volt szerencsém élőben, úgyhogy ez plusz egy erős érv az aznapi kimozdulásra. "

drei_ presents: Jakob • Sophie • Inka • stee

Hol: PAVILON

Mikor: NOVEMBER 30.

Mi: ,,A Pavilon az egyik legkedvesebb helyem Budapesten, nyáron sokat breakbeateltem ott, de télen sem állnak le a családias hangulatú bulik. Rengeteg feltörekvő DJ kapott itt az elmúlt időszakban lehetőséget, de el lehet csípni igazi régimotoros szelektorokat is. November végére a drei által összerakott bulit szeretném kiemelni és két okból is. Az egyik, hogy habár a She Fire projekt évek óta téli álmot alszik, az öröksége - női előadók összefogása, önálló szervezése és egymás szakmai erősítése, oktatása - ami a mi alaptézisünk is volt, nem pusztán tovább él, hanem folyamatosan újjászületik jobbnál jobb kezdeményezések formájában és az egyik ilyen a drei. A másik pedig, hogy zeneileg lesz organic és deep house, valamint a kis szívem csücske breakbeat is! "

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buli választékért KATT IDE! 🪩🪩

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.