Miskovits Marci fesztivál-és buliajánlója

  • Zene
  • fesztivál
  • Kult
  • Lifestyle

Amellett, hogy a hírhedt K-OSZ TV és K-OSZ podcast hostja, SPOTS kurátorként is rendre sokszínű ajánlásokat szed csokorba Miskovits Marci - ezúttal a nyári felhozatalból szelektált.

2023. 06. 16.

Marci korábban hip-hopból és trapből válogatott (lásd: Lil Tjay és Lil Gnar), most a nyári szezon előtt harcra készen állva azt mutatja, melyik fesztiválokon kell ott lennünk - a listából kettőn jó hagyomány szerint fixen csőre töltött mikrofonnal fog forgatni maga is.

Meglepő pick például az idei Kolorádó Fesztivál, ahol az általa preferált rap és trap is fel-felbukkan, ha a lineupra nézünk. Ott lesz a színpadokon Pogány Induló, Beton.Hofi, 6363 és a WAVY is, utóbbi ezúttal a Csűrben. Az egyedüli miss, amivel a trap label tagjait nemrég interjúvolú Marci is biztosan egyetért: az On The Low blokk hiánya.

Ha Kolón nem is, az éppen ugyanekkor, július 28-a és július 2-a között tartandó Balaton Soundon biztosan ott lesz Marci, ahol idén Armin van Buuren, Hardwell, Tiësto és Dimitri Vegas & Like Mike az egyértelmű headlinerek.

Mint '22-ben és '19-ben, talán idén is lesz K-OSZ adás - lenne miből.

Marci tavaly a SZIN arca volt, és amellett, hogy forgatott, fel is lépett a szegedi feszten, itt idén Jason Derulo tavalyi felejthető show-ja után Rita Ora lesz a legnagyobb hit az utolsó napon.

Ilyen volt a SZIN a K-OSZ lencséjén keresztül tavaly:

És azelőtt:

Végül pedig, ha augusztus utolsó napja és szeptember eleje, akkor kézműves sörök, streetfood kocsik, sörpadok és kitelepülés a Szabadság térre, avagy Belvárosi Sörfesztivál. Abból is a hetedik, full ingyen.

Alább Marci teljes szelekciója az Instagramon.