Nyerj páros belépőt a Múzeum+ programra!

  • Kiállítás
  • Workshop
  • Techno
  • panelbeszélgetés
  • Gasztronómia
2023. november 17., péntek

A Múzeum+ program keretein belül két nemrég nyílt időszaki kiállítás, a TechnoCool és a Budapest. Az első aranykor tekinthető meg a Magyar Nemzeti Galériában tárlatvezetéssel, kerekasztal-beszélgetéssel és DJ szettekkel egybekötve, amire a Telekom Spots nyereményjátékában most 2 db páros belépőt nyerhettek!

Az este folyamán a részletes program a következőképpen alakul: a TechnoCool kiállításon Csepelyi Adrienn író, újságíró és Petrányi Zsolt kurátor tartanak rendhagyó tárlatvezetéseket, a hangulatot pedig DJ Crimson, DJ Mintaka és DJ Longman biztosítja majd egy erre kialakított lounge sarokban. Résztvehetünk egy rendhagyó budapesti sétán Virágvölgyi István kurátor és Winkler Nóra művészeti menedzser társaságában, kerekasztal beszélgetést hallgathatunk Török Andrással, a Fortepan menedzserével, aki Fónagy Zoltán történész és Bellák Gábor műveszettörténész társaságában beszélget a főváros titkairól. A kreatívkodni vágyók pedig különféle kollázsokat készíthetnek a '90-es évekből inspirálva.

Az eseményen semmiképp sem maradunk éhen vagy szomjan, ugyanis forró lélekmelengető teákkal érkezik a Big Ben Teaház, de lesznek borok és gasztronómiai különlegességek is.

Budapest. Az első aranykor - Sztereoképek és képeslapfotók a Fortepan és a Deutsche Fotothek gyűjteményéből (1903–1912)

Budapest 150. születésnapja alkalmából egy különleges, több mint száz művet felsorakoztató fotókiállítást mutat be a Magyar Nemzeti Galéria. A Fortepan digitális fotóarchívummal együttműködésben rendezett tárlat a 19. és 20. század határán lévő Budapesten mutatja be, ami akkor a világ egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvárosának számított.

TechnoCool. Új irányok a kilencvenes évek magyar képzőművészetében (1989-2001)

Az október végén indult TechnoCool kiállítást annak a 90’-es években indult művészgenerációnak a gondolkodásmódját mutatja, amely a rendszerváltozás utáni évtized gazdasági és kulturális nyitottságát felszabadító élményként élte meg. Meghatározó inspirációt jelentett a DJ- kultóra és a partik új látványvilága, ami az akkoriban alkotott művekben és az ezekben felvetett kérdésekben is megjelent. A kiállítás több mint 50 alkotó művein keresztül mutatja be, hogyan változtak a különböző médiumok a kilencvenes években.

A páros belépőért nem kell mást tenned, mint a profilodba belépve a mentés gombra kattintani a MÚZEUM+ eseménynél a Telekom Spots Applikációban. 👇

Letölthető Google Play-ről vagy az App Store-ból.

November 20.-án sorsoljuk ki a szerencsést a Nyereményjáték szabályzatban foglaltaknak megfelelő Játékosok közül, akit a regisztált e-mail címén értesítünk.

A Játékos a regisztrációjával és a mentéssel automatikusan részt vesz a Nyereményjátékban elfogadja a szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Szabályzatot.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.