Hol bulizz a hétvégén?

  • Elektronikus
  • Lifestyle
  • Zene

Mutatjuk, hogy fest a hét hátralévő fele, és merre lehet mozdulni majd - spoiler: jól és sokfelé!

Júniusindító-lélekemelő a hari_drama sʊl band és a Nagy Emma Quintet összeborulása az A38 tetején, hála az égnek szabad ég alatt: fiatal és friss, kísérleti-örömzene hangok, amik eddig még nemigen olvadtak össze, mégis, mintha ennek már réges-rég meg kellett volna történnie.

Pénteken az újbudai Jónás Craft Beer & Food remekbe szabott teraszán urban vinyl szett, a Black Hallban hiánypótló DJ tehetségkutató.

Ami még ennél is nagyobb rést töm be, a Magyar Zene Házában zakatoló Berlin-Budapest Expressz, ahol a Magyarországon már emlékezeteset táncoltató, brit underground hercegnő Loraine James vezeti a vonatot a szintén UK natív Powellel, hogy a helyüket másnap Sven Helbig német kortárs zeneszerző és Berlin egyik legizgalmasabb elektronikus zenésze, Grischa Lichtenberger vegye át.

Ha a pénteki Aether Clubban tartandó, live-val tartkított TAEC kvartett (Mankind, Ruenge, AGA2L, OBWIGSZYH) nem elég, szombaton Adis Is OK és Telemala mutatja meg, hogy a SANTSAT varázsvilágán túl is hősiesek, szuperhatalmuk pedig a zene nyelve (AETHER Heroes).

2-án a Hulåble krú nokturnális szeánsza éppúgy izgalmas lehet a Holdturbina keretein belül a Turbinában, mint a 3-ai KINK Pride, a most startoló Pride-hónapot idejekorán beindítva. A Be Massive Horizon & Bahart kompozása a Szántód-Tihanyi révnél (szintúgy szombaton) segít kimászni Budapest vonzáskörzetéből, a balatoni alaphangulatokat megadva, ha mégis víz-és városközelben lennénk, akkor vasárnap lemehetünk a Nehru part lábához, ahol végre újra pörög a PaviloN Bár, itt a Budmusiq prezentál majd.