5 izgalmas hazai koncert a Budapest Parkban idén nyáron

  • Zene
  • Hip-hop
  • Trap
  • Drill
  • Indie/alternative
  • Folk
  • Folk Punk
2023. június 28., szerda

A Budapest Park Európa legnagyobb szabadtéri helyszíne, ahol az évről-évre fellépő legnagyobb hazai előadók mellett minden szezonban nagyobb külföldi nevekkel is találkozhatunk.

A több mint 12 ezer férőhelyes helyszínen mindenki megtalálhatja a megfelelő szórakozási módot. Ha nagyobb társasággal érkezünk bérelhetünk Skyboxot, de természetesen a küzdőtérről és a karzatról is élvezhetjük a koncerteket. A fellépők után több, különleges helyszínen megvalósuló afterpartyból válogathatunk, ha esetleg tovább maradnánk.

Ebben az ajánlóban 5 magyar koncertet gyűjtöttünk össze, főleg olyan előadókból, akik az elmúlt években futottak fel.

DZSÚDLÓ

Mikor: Július 13.

Mi: Dzsúdló utoljára lép fel a Parkban a jelenlegi setlisttel, ebből sejthető, hogy valamikor új albummal érkezik. Az előadó elmondása szerint egy különleges, egyszeri élménnyel készül, ezért nem érdemes kihagyni.

OTL ALL GANG

Mikor: Augusztus 30 Mi: Az utóbbi évek legjelentősebb fiatal trap zenei kiadója a sokszoros Akvárium teltház után a Parkban először csinál olyan bulit, ahol a csapat összes tagja színpadra lép majd. Trap, Rage és Drill fanatikusoknak kötelező!

A Carson Coma bemutatja: 09.01.

Mikor: Szeptember 1. Mi: Idén már túl vannak egy nagylemezen és egy teltházos Parkos bulin a Carson Comás fiúk, szeptember elején pedig egy minifesztivállal térnek vissza, ahol olyan számukra kedves előadók lépnek fel mint: a Mordái, Dé:Nash vagy Hegedűs Józsi.

BOHEMIAN BETYARS X PARNO GRASZT

Mikor: Július 20. Mi: A cigányzenét játszó Parno Graszt és a folk-punkot játszó, energikus Bohemian Betyars tart közös bulit a Parkban. A pogó és a jó hangulat garantált. A ska, punk és a cigányzene kedvelőinek mindenképpen ajánlott!

30Y VENDÉG: LÁZÁR TESÓK

Mikor: Július 29. Mi: Az idén 23 éves pécsi rockzenekart valószínűleg kevés embernek kell bemutatni, ugyanis rendszeres szereplői a hazai zenei életnek és a fesztiválszínpadoknak. Az alternatív rockzene kedvelőinek ajánlott.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.