Buliajánló: Nakrasia

  • Elektronikus
  • Zene
  • Techno
  • Felnőtt
2023. július 6., csütörtök

A korábban Budapest Pride-on is zenélő Nakrasia ajánlja, hol szívhatjuk magunkba a szivárványt az elkövetkezendő hetekben.

Bár a Pride-hónap hivatalosan június utolsó napján véget ér, Budapesten egész július alatt LMBTQ+-barát eseményeken ünnepelhetjük a sokszínűséget. Ennek apropójából a hazai queer elektronikus szcéna egyik zászlóvivője, Nakrasia szelektál a SPOTS-on.

Mint SoundCloud profilján is szerepel, a DJ bevett célja, hogy felszabadítsa hazai közönségét

A kiábrándító, heteronormatív patriarchátusból.

Nemes küldetés, ami nem hiábavaló, sőt sikeres is, hála inkluzív karakterének és a hardgroove-os, trancey-breaky ütemeinek, amikkel kortól, nemtől és hovatartozástól függetlenül mindenki együtt tud vibrálni.

Black Hall Techno Station - Summer Series

Hol: Black Hall

Mikor: Július 7-8.

Mi: A nemrég újranyitott klub Budapest belvárosában most minden hétvégén ingyenes bulizási lehetőséget kínál erős, befutott hazai fellépőkkel, valamint feltörekvő társaikkal.

Hir.gala - Queer Rhythyms

Hol: Turbina

Mikor: Július 7.

Mi: Egy új, queer buli sorozat (melyet már nagyon igényelt a hazai szcéna) második eseménye, melynek a Turbina ad helyet, biztosítva az abszolút biztonságos és elfogadó környezetet, valamint a legédesebb vibe-okat.

Alkotótábor 20.

Hol: Bér, Virágospuszta

Mikor: Július 5. - Július 10.

Mi: A legjobb alkalom, hogy kedvünkre vesszünk el Magyarország csodálatos vidéki tájékán a hegyekben és mély völgyeikben miközben a legjobb minimál és hipnotikus zenéket élvezhetjük.

You & Vox invite Selected x Treatment ~ The Summer Takeover

Hol: Playground + Enter + KOHO

Mikor: Július 22.

Mi: Egy egy éjszakás minifesztivál, ahol mindenki kedve szerint válogathat a sokszínű zenei kínálatból. 3 különálló stage-en hallhatjuk a különböző stílusok internacionális és hazai képviselői által nyújtott csodás zenei élményt.

INOTA Fesztivál

Hol: Inota, Várpalota

Mikor: Augusztus 31. - Szeptember 3.

Mi: Magyarország legnagyobb olyan rendezvénye, amin nem csak előremutató zenei actek, de fényinstallációk, mappingek és egyéb kortárs vizuális alkotások is felsorakoznak. Mindenekelőtt olyan művészekre és előadókra fókuszálva, akik alkotásaikkal műfaji formákat forradalmasítanak, határokat tologatnak, gondolkodásra ösztönöznek és ötletek csíráit ültetik el a szemlélőben.

Nakrasia legfrissebb SoundCloud feltöltése alább pörgethető.

Kapcsolódó események

Nincsenek aktuális kapcsolódó események.