Krudy C buliajánlója

  • Zene
  • House
  • Elektronikus
2024. 03. 13.

Eheti ajánlónkat a Krudy Cocktail Club fele, Krudy C, azaz Medve szolgáltatta. A duó másik tagja Mankind, aki szintén szerepelt már ajánlónkban, egy esős napon a Lumenból kiabált ki az arra sétáló Medvének, hogy játszanak este a Tilosban. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta is együtt maradtak.

Az egyébként vinylen is nagyokat játszó Krudy C a hosszú hétvégét egy Toldis b2b-el robbantja be, aztán az Aetherben melegíti a pultot, emellett kiváló opciókat ajánl a közeljövőben.

Nemzeti Kommenzi x Terra Kontra

Hol: Toldi Klub

Mikor: Március 14.

Mi: Tökéletes hosszú hétvége indítás a Toldiban: a Kommenzi az utóbbi évek legkedveseb house bulijait hozta a hatalmas színes lufis dekojával és a hazai house szintér legjavával. A Kommenzi vibe-okat most egy kollab keretében fogja kiegészíteni a Terra Kontra srácok minimalizmusa. Lineupban a b2b-k játszanak majd főszerepet, én Golannal állok össze egy szett erejéig, de Quasi Quasi-t (Pizza Amore) ismerve mindenképp érdemes korán érkeznie annak, aki okos bemelegítésre vágyik.

RAW CLXXIII

Hol: Aether Club

Mikor: Március 16.

Mi: Ha szombat, akkor az Aetherben a housé főszerep, ezúttal még inkább a tech housé, ahol enyém lesz a warmup egy izgalmas b2b, Dj Reload és Kernel előtt. Az Aether nekem nagyon kedves hely, évek óta törzsvendég vagyok, leginkább a rengeteg előre mutató külföldi booking, de a minőségi hangzás miatt is.

KAVAROGÁS

Hol: Aether Club

Mikor: Március 28.

Mi: KAVAROGÁS, aka Mankind az Aetherben. Ákost 4 éve ismertem meg, gyakorlatilag semmi másról nem beszéltünk, csak zenéről. Alapvetően mindig a techno lesz a fő műfaja, de soha nem bírja ki új impulzusok nélkül, így a közös house/minimal kalandozásaink után most a mélyebb, átgondoltabb ütemek felé veszi az irányt. Teszi ezt a műfaj hazai legnagyobbjaival, mindenképp érdemes elmenni, igazi utazás lesz.

Bólé

Hol: Turbina Kulturális Központ

Mikor: Március 29.

Mi: Március legnagyobb bookingja számomra egyértelműen Peach a Tubinában. Peach elképesztően energikus és sokuldalú dj, a 2019-es Lärm-es bulija óta követem a pályafutását (innen is köszi, Designer Drums!) és Buttercup című trackje kihagyhatatlan bomba elég sok szettemből.

LavaLava Allnighter

Hol: Toldi Klub

Mikor: Március 29.

Mi: A LavaLava 16 éve garancia a minőségi house zenére, rendszeresen erős külföldi bookingokat hoznak, de szerencsére évi 1-2 alkalommal magukra vállalják a főszerepet és egy egész estén át Tolot és Falcaot láthatjuk saját kedvükre kibontakozni.

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩