Hasznos infók: Electronic Beats @ Kreinbacher

Augusztus 3-án a Telekomosok Fesztiváljának balatonközeli megállóján már délutántól kezdve hallgathatsz koncerteket, ahogy leszáll az éj, úgy DJ-k veszik kezükbe a vibeokat.

Összegyűjtöttünk minden hasznos infót, a lejutással kezdve, a programokon át az étel és ital kínálatig mindent megtalálsz odalent! 👇

Lejutás

🚌 Busz

Ha Budapestről mentek, a legjobb opció a saját különbusz, ami 2000 forintért hoz és visz. Indulás 14:00-kor a Déli pályaudvarról, vissza pedig a programok után, éjfélkor jöhettek. Ha ez nem lenne elég indok arra, hogy miért ezt válaszd, akkor itt a döntő pont: ha busszal mész, érkezéskor buszjegyed egy italra válthatod. Jegyek ITT!

Különleges igényeket is várnak a szervezők, ha a közelből többen busszal érkeznétek, ITT jelezd!

🚗 Autó

A helyszín mellett ingyenes parkolókat találtok, így kényelmesen érkezhettek kocsival. Amennyiben Somlóvásárhely környékéről érkeznél, a Fuvarom.hu csapata segít az eseményre történő el- és hazajutásban, viteldíj ellenében. Fuvarrendelés, bővebb információ: +36 30 201 4831

🚆 Tömegközlekedés

Tömegközlekedéssel Budapestről nagyjából három órás útra kell számítani, a lehetőségek közül ITT lehet válogatni. Az alábbi Budapest-Déli pályaudvarból induló, Devecserre érkező állomásnál rendelkezésre állnak majd további transzferek, amikkel eljuthatsz a helyszínre: a 14.15, 16.15 és 18.15-ös Budapest-Devecser vonatoknál

Programok

🎵 Zene

Délutántól kezdve látogatható az esemény, fellép Дeva és zenekara, zongorás szertartást tart az e-zenei ezermester Iamyank, újhullámos R&B-t hoz Csinszka és Szabikeyz. Később pedig az Analog Balatonos Akos Voros, a Дeva projekt fúvósa, Zakhorov, a klubzene új hazai arcai, Slym és Szoliver és az underground szelektor, Tom Ato DJ-zik éjfélig.

Timetable:

Main Stage

14:00 Tom Ato

16:00 Akos Voros

18:00 Csinszka x Szabikeyz

19:20 Iamyank

20:40 Дeva

Amfiteátrum:

18:00 Zakhorov

20:10 Slym + Szoliver

🎭 Színház

Szokatlan program lesz Eke Angéla Alvószínház előadása, ami a felolvasószínházat ötvözi a kényelem élményével, a mese varázsával, mindezt egy mesés fekhely installációban, ahol Anna Amélie által alkotott, egyedi mintákkal ellátott puha takaróval és párnával fetrenghetünk kedvünkre. A részvétel limitált és helyszíni regisztrációhoz kötött, ezért érdemes időben érkezni. Az előadások 70 percesek, 15:30 és 17:30-kor kezdődnek.

🍕 🍷 Étel-ital

Háromféle kitelepüléssel is készülnek a helyszínen: a Kreinbacher saját kínálata mellett Herendről hoz fatüzeléses kemencében sült nápolyi pizzát a Mástészta csapata, a Harminckettesek teréről pedig a Pici készíti majd signature tacóját a helyszínen. Két helyen készülnek külön húsmentes és húsos opciókkal is!

A Kreinbacher italain kívül falatok előtt, után és közben olyan helybéli, organikus borászatok kínalataiból válogathattok, mint a Tomcsányi, a Somló Kincse, a Weingartner vagy az Abeles.

🗺️ Térkép

💬 GYIK

  • Nem vagyok Telekom előfizető, hogy juthatok be? Vidd magaddal egy Telekomos barátodat, ha ez se jön össze, keresd az Electronic Beats csapatát Facebook üzenetben.

  • A jegyem egyszeri belépésre jogosít fel? Nem, nyugodtan közlekedhetsz ki-be.

  • Kutyát hozhatok? A buszra és a helyszín külső területeire behozhatóak kutyák, de az Alvószínházba, az étterembe és a szobákba nem. Fontos, hogy ismerjétek a saját kutyáitok határait. Zene lesz, esetleg több kutyával is találkozni fognak, ezeket a szempontokat mindenképp vegyétek figyelembe!