Rosalcodo buliajánlója

2024. 10. 09.

E heti buliszakértőnk Rosalcodo, a Flylow egyik alapítója, aki hat éve aktívan szelektál a DJ-pultban. Korábban Hotter néven az underground tech-house vonalon indult, később pedig a minimal-house műfajában találta meg önmagát. Szettjeiben a túlfűtött klubhangzástól a tribal-minimal zenéken át bármi felfedezhető, az utóbbi időben pedig a szárazabb house és tech-house ütemek felé is nyitott. A Juuz Records-zal közreműködve gyakran hoznak külföldi fellépőket, így járt már nálunk Silat Beksi, Last Pines és Fedo is.

A hónap végén a CityMatinéval karöltve szerveznek közös halloweeni bulit, további infókért görgess! 👇

Alkotótábor showcase /w Andrey Pushkarev

Hol: Turbina Kulturális Központ
Mikor: November 16.
Mi: Andrey Pushkarev újra hazánkba látogat, az Alkotó keretein belül. Nekem személyes kedvencem, legutóbb a Butik fesztiválon hallottam 7 órán át pakolni, nem nagyon mozdultam a tánctérről ebben az idősávban. Pushkarev a Nagyteremben játszik majd Isu melegítése után zárásig, érdemes meghallgatni!

CITYMATINÉ X FLYLOW Halloween 11.01

Hol: Millenáris G Csarnok
Mikor: November 1.
Mi: A következő eseményünk egy nagyobb volumenű, izgalmas kooperáció citymatinés barátainkkal, amelyet már tervezgettünk egy ideje... A halloweeni hepajon a Flylowhoz hűen egyedi vizuális élmény és látványos dekoráció vár majd titeket, ami még különlegesebbé teszi az éjszakát. Meglepetés b2b-vel is készülünk, de ezt még nem lövöm le!

Le Gang de Rokoko

Hol: Turbina Kulturális Központ
Mikor: Október 22.
Mi: Rokokós barátaink, a minimalszcéna fő zászlósai, rengeteget letettek már az asztalra külföldi fellépőkkel, fesztivállal és sok-sok felejthetetlen éjszakával. Ha minőségi zenét akarsz hallgatni, a Turbinában a helyed október 22-én!

10 éves az Akvárium bemutatja: Bonobo DJ-set

Hol: Akvárium
Mikor: Október 22.
Mi: Bonobo gyerekkorom óta kíséri az életemet, így biztosan nem marad el az ajánlóból. Egyedi hangzásával messzire repít majd mindenkit az Akvárium 10. születésnapján. A supportról a Pure Lustos srácok és a LavaLavás csapat gondoskodik majd!

Juuz and Friends: DoubleTrouble

Hol: Pavilon Bár
Mikor: Október 18.
Mi: A DoubleTrouble Records és a Juuz Records közös kiadványát ünnepli, ami nem más, mint a Juuz And Friends 002 (JAF002). Egy laza, péntek délután kezdődő, estébe nyúló örömzenélés várható, ahol Glevvel, a Flylow másik felével játszunk majd egy ropogós b2b szettet.

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩