Dumpling, BAO és Nyírosz: ezeket muszáj megkóstolnod!
- Gasztronómia
- Lifestyle
Azért így január végére becsúszott még egy kihagyhatatlan gasztronómiai kitekintés: megízlelheted a nyíregyházi gyrost, a kínai újév alkalmából egy dumplingbulira is sor kerül, sőt, ingyen pizza is vár a Bartókon!
Előfordulhat, hogy megéhezel majd az ajánlótól, de szerencsére már nem kell sokat várni ezekre az eseményekre: gasztrotúrára fel! 🥟 🐍
Pizza Művek grand opening
Hol: Pizza Művek
Mikor: Február 1-2.
Mi: Milyen az a Budapest style pizza? Se nem vastag, se nem vékony: valahol a kettő között kísérli meg a tökéletes pizzatésztát eltalálni. A Pizza Művek új helyszínt nyit a Bartókon, és ha időben érkeztek, akár ingyen kóstolót is kaphattok!
Downtown Drip at Hachi
Hol: Hachi
Mikor: Január 30.
Mi: Ha még nem jártál a Hachiban, itt az ideje, hogy meglátogasd az egyik legfrissebb japán szenzációt! A varázslatos enteriőr mellett ezúttal Tücsök Eszti vinylszettje alapozza meg a vacsora hangulatát.
XUXU Kínai Újévi Dumpling Buli
Hol: Pici
Mikor: Január 29.
Mi: A kínai naptár szerint a fa kígyó évét kezdjük meg január 29-én, ami a bölcsességet és átalakulást hozza magával. Hogy minden időszámítás szerint jól indulhasson az év, Budapest legkúlabb csiliropogós brandje, a XUXU magára vállalta, hogy egy dumplingbulival kísér át minket a holdújévbe. Térjetek be egy kóstolóra!
🌶️ A dumplingok mellett újra kapható lesz a legutóbb gyorsan elkapkodott csiliropogós, amit ITT tudtok előrendelni!
101neo Birthday Weekend
Hol: 101neo
Mikor: Január 24-26.
Mi: Mintha csak most nyílt volna a 101neo, de már az egy éves születésnapjukat ünneplik. Ebből az alkalomból saját, házi készítésű baojuk vendégeskedik az étlapon: csirkés, kacsás és sertéshúsos verzióban is kipróbálhatjátok őket egy hétvége erejéig!
Nyirosz nap a Központban
Hol: Központ
Mikor: Január 25.
Mi: Éppen csak a Központig kell kimozdulni, hogy nyíregyi gyrost kóstolhassatok, ami húsos és vega verzióban is elérhető lesz szombat délutántól, estére pedig Yorgos és Badaro készül downtempo-szettekkel.