Bakonyi Alexa

  • Kult

Színes színésznő, énekel, kreatív producer, új generációs független színházcsináló, és a popup produkció alapítója.

Az avantgardetól a szappanoperán át: az RTL Klub rendőrnőjeként vált ismertté, miközben józsefvárosi underground színházban írtak rá bergmani főszerepet. Több három betűs iskolát is elvégzett, úgy mint AKG, NYFA, és SZFE.

Pályáját épp tíz éve a kultikus Meanwhile in Kanses főszerepével kezdte, tag volt a Vörösmarty és a Csiky Gergely színházban, de szívének kedves a Szkéné és az Átrium deszkái is.

A pandémia alatt absztinens naplót írt közösségi oldalán, egyéni megvalósítású kultúrmisszióját, a popup*produkciót nemzetközi térben is el tudja képzelni.

A Spots előtt a Telekom korábbi projektjeinek is emlékezetes arca volt már, például a Budapest körszálló egyik 10 percenként ébredő lakója a Telekom Electronic Beats hotelbuliján, legutóbb pedig felkérésünkre 2022 novemberében bemutatta az Ébresztő, című hat novellából gyúrt darabot - a társadalmunk felnövéséért kiáltó klímahelyzetről egy apa és fia konfliktusán keresztül.

Kurátorunk szenvedélyes hibrid-kutató. Minden mozgatja, ami a szubkultúrák és a maisntrem, a rituálék és a mindennapok ötvözése. minden beszélgetés, kommunikáció, legfőképp pedig maga a popup*produkció.

Ajánlott események

Nincsenek ajánlott események.

Lezajlott események

Nincsenek lezajlott események.