Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

FALCAO BULIAJÁNLÓJA

  • Music
  • House
  • Electronic
11/30/23

Eheti bulihajónk kapitánya a LavaLava csapat alapító tagja, a 2008-óta aktívan DJ-ző Falcao, aki anno egy DJ Budai mix CD meghallgatása után a hot-dog árulásból keresett zsebpénzéből vette első lemezjátszóit. A LavaLava bulikra rendszeresen érkeznek példaképei is játszani, így melegített már többek között Josh Wink, Tiga, Gerd Janson, Deetron vagy Aril Brikha előtt is.

Gyűjtésében két LavaLava buli is helyet kapott, ráadásul az egyik a holland Dam Swindle társaságában, egy karácsonyi buli és egy kiállítás is. 🎛️💽

KOMMENZI

Hol: TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: DECEMBER 7.

Mi: ,,Az alig egy éve útjának induló Kommenzi sorozat az egyik legkedvesebb buli manapság a pesti éjszakában. "

LAVALAVA ALLNIGHTER

Hol: TOLDI

Mikor: DECEMBER 16.

Mi: ,,Szeretjük a Toldit és a hosszú szetteket is, ezért Tolo-val évente 1-2 alkalommal nemzetközi vendég nélkül kalandozunk és túrunk egy kicsit mélyebbre a lemezestáskáinkban. Ha még nem voltatok, nézzetek be az egyik ilyen örömzenélésünkre!"

KOLORÁDÓ KARÁCSONY

Hol: TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: DECEMBER 22.

Mi: ,,Annyira színes ez az event, mint egy ízlésesen feldíszített karácsonyfa, és pont annyira, amennyire sokszínű a fesztivál zenei kínálata is. “Kiskarácsony, nagykarácsony, a dupla tubit kitáncolom!”"

SOBEKIN W/ BENJAMIN FRÖHLICH

Hol: AETHER CLUB

Mikor: DECEMBER 2.

Mi: ,,Sobek neve garancia a minőségre, és amellett, hogy az egyik legfontosabb zenei exportcikkünk, a minőségi importból is kiveszi a részét: klubestjein hónapról-hónapra adogatják egymásnak a pultot a legizgalmasabb djk és producerek."

LAVALAVA W/ DAM SWINDLE

Hol: TURBINA KULTURÁLIS KÖZPONT

Mikor: DECEMBER 1.

Mi: ,,House ünnep a Turbinában! Nagyon régóta dolgozunk azon, hogy az amszterdami duót Magyarországra csábítsuk, és idén végre összejött. A Dam Swindle srácok nagyon sok szempontból példaképek: technikás producerek, hihetetlen szelektorok, zseni djk, tanári, ahogy a kiadójukat egyengetik (Heist Recordings) és emberileg is pozitív energiabombák. Nagyon várjuk ezt bulit! "

IDŐGÉP

Hol: LUDWIG MÚZEUM

Meddig: DECEMBER 31.

Mi: ,,A művészet (legyen az egy 5-6 perces elektronikus zene vagy egy klasszikusabb képzőművészeti alkotás) szinte mindig az idő megállítását célozza. Az alkotáson keresztül konzerváljuk pillanatot, a pillanatnyi érzéseket, és valahol mélyen mindenki a saját halhatatlanságát szeretné felépíteni művei formájában. A megállíthatatlanul folyó idő és a megállításnák igénye egy izgalmas téma. Ezért kaptam fel a fejem, amikor ez a kiállítás ezt írta magáról: “az idő és a művészet viszonyát vizsgálja különféle szempontokból, és magukat a műveket tekinti olyan időgépeknek, melyek lehetővé teszik számunkra a mentális utazást.”"

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buli választékért KATT IDE! 🪩🪩