Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Ingyenes bulik a nyárindító táncokhoz

  • House
  • Free
  • Techno
4/26/24

Legutóbb összeszedtük a legjobb bulikat az open air szezon indulására, azonban azok sem maradhatnak szórakozás nélkül, akiknek nincs lehetőségük megvásárolni az egyre drágább belépőjegyeket, emiatt a mai válogatásunkba olyan eseményeket gyűjtöttünk, amik teljesen ingyenesek.

Buli a Városligetben, a Duna-parton, teraszozás Budán vár odalent! 👇

Deepfields

Hol: Dürer Kert

Mikor: Május 17.

Mi: Nyárindító Deepfields buli a Dürerben megújult hangrendszerrel és diavetítésekkel, Roland Handrick és Li, illetve Baco és Kavarogás (aka Mankind) b2b szettjeivel.

Hello Tavasz, Hello Terasz

Hol: Zsiráf Buda

Mikor: Május 9-12.

Mi: Négy napos terasznyitóval robbantja be a májust a Zsiráf budai egysége, csütörtöktől szombatig minden este DJ, vasárnap pedig gyereksarok várja az érdeklődőket.

Pulp Open Air

Hol: Pavilon Kert

Mikor: Május 11.

Mi: Az ingyenes open air bulikat szervező Pulp is megnyitja a szezonját a városligetben Falcao és Drumboy, Daniel Moritz és Florentin Mochet vezetésével.

A mi utcánk

Hol: Gárdonyi tér

Mikor: Május 4.

Mi: Minifeszt a Bartókon, ahol este az elektronikus zene, nappal pedig installációk és hangjátékok kerülnek főszerepbe, amelyek segítségével felfedezhetjük, hogy milyen változatos utakon lehet kapcsolódni a város tereihez, és megtudhatjuk, hogy miért menekül Dua Lipa a Dunán át.

Savoyai terasz

Hol: Savoyai terasz

Mikor: Május 1.

Mi: A munka ünnepén napimádó beatekkel indul a szezon a Savoyai teraszon. A magassághoz illő hangulatot Mirmur, DJ Reload, Adis Is OK, Sobek és Tolo szolgáltatja.

Botellón Budapest - Season Opening

Hol: Pavilon Kert

Mikor: Április 30.

Mi: Eredetileg április 25-én lett volna, de a rossz időjárás miatt a naposabb 30-ára került a Botellón szezonnyitója, amit munkaszüneti nap követ, így nyugodtan leugorhatunk egy koccintásra munka után.

Ha elvesztél a programok között, a teljes aktuális buliválasztékért KATT IDE! 🪩🪩