A MI UTCÁNK

2024-05-04T17:30:00.000Z

A mi utcánk az a program, ahol te döntöd el merre tovább. Na de hogyan?

Az egyenként 10-20 perces hangjátékok és a hozzájuk tartozó installációk a Gárdonyi tér közvetlen vonzáskörzetében találhatók meg, neked pedig nincs más dolgod, minthogy felkapj egy térképet az infoponton (Szatyor Bár és Galéria), majd ennek segítségével felkutasd ezeket a művészeti csomópontokat.

Ha megérkeztél A mi utcánk egyik installációjához, csak szkenneld be a helyszínen található QR-kódot, és indítsd el a kapcsolódó hangjátékot. Aztán már nincs is más hátra, minthogy felfedezd, mekkora a világ legkisebb hegedűje, megfejtsd, miért veszélyes a kávé a nőkre, vagy hogy utolérd végre a jobbik éned - miközben te magad is átírod közös tereink közös történetét.  Mindehhez nincs is másra szükséged, mint az okostelefonodra, biztos internetelérésre és a fül- vagy fejhallgatódra. Ha pedig nagyon kifáraszott Dua Lipa megmentése, mélyedj el BENZE pszichedelikus fényfestésében és Bodoo, Svmmit vagy éppen Akosch Warga legfrissebb elektronikus zenei projektjeiben a Gárdonyi téren este nyolctól.

May
04

Program

2024. május 4., szombat
  • 8:00-21:30
    HANG- ÉS TÉRINSTALLÁCIÓK
  • 17:30-21:30
    BENZE x NIGHT PROJECTION fényfestés
  • 18:00-19:00
    Akosch Warga live act
  • 19:00-20:00
    Bodoo & Svmmit live act
  • 20:00-21:00
    DJ Bodoo

Mekkora a világ legkisebb hegedűje? Mit keres Poszeidón a pszichológusnál? Újra tud- e indulni a megállt idő? Miért menekül Dua Lipa a Dunán át? És egyáltalán, mit keres jobbik énünk a Feneketlen-tó fenekén?

Újbuda tele van történetekkel, séta- és fényszínházi fesztiválunk pedig lehetőséget ad arra, hogy ezek közül néhánynak most aktív részesei lehessünk. Május 4-én A mi utcánk művészei élő alkotótérré változtatják a Gárdonyi teret: öt kortárs író négy képzőművésszel, három zenésszel és közel egy tucat színésszel kiegészülve gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb hangulatban randevúzhassunk a környék valós és lehetséges szereplőivel, ezáltal is felfedezve, milyen változatos utakon kapcsolódhatunk közös városi tereinkhez.

A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Pro Cultura Urbis Közalapítvány, valamint a Nemzeti Kulturális Alap anyagi támogatásával valósul meg.

#budapest150 #pcu #nka #nka30 #nemzetikulturalisalap #fesztivaltamogatas #kulturatamogatas #bartokbelaboulevard #kultbazaar #eleventavasz2024 #amiutcank

Helyszín

Gárdonyi tér

1111 Budapest, Gárdonyi tér

Hallgasd meg

Kapcsolódó események