Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Togay Jónás gasztroajánlója

  • Gastronomy
  • Wine tasting
12/3/25

Togay Jónás nevébe az NVC-s bulik és az INOTA Fesztivál mellett sok projekt kapcsán bele lehet futni. Gasztro vonalon is régóta jelen van, előbb a Központ egyik alapító tagjaként egyengette az éjszakai életet, majd pedig a Bar Bizarre natúr borbár egyik tulajdonosaként öntötte a bort a poharakba. Legújabb projektje ötödmagával a Cabrio, amely ritka gyorsasággal került be a főváros legjobb gasztronómiai koncepciói közé, ha small plates komfortételekről vagy natúr borokról beszélünk.

Megkértük Jónást, ajánljon pár gasztrohelyet, ahova bármikor is térünk be az ízek biztosan nem hagynak cserben minket. Most pedig övé a szó!

Marlou

Hol: 1065 Budapest, Lázár u. 16.

Mi: Az egyik legjobb hangulatú borbár és bottleshop, kiváló natúr bor kínálattal és egy kedves francia tulajdonos úrral a pult mögött, csütörtöktől szombatig kis falatokkal az étlapon.

Fotó: Marlou

Kicsi Japán "Sushi"

Hol: 1082 Budapest, Üllői út 40.

Mi: A Ferenc körúti árkádok közül szürreális élmény belépni ebbe a kis japán étterembe. Autentikus hangulat, kedves kiszolgálás, korrekt árak.

Fotó: Kicsi Japán "Sushi"

Rosenstein Vendéglő

Hol: 1087 Budapest, Mosonyi u. 3.

Mi: Ha külföldi ismerőseim magyaros konyhára vágynak, mindig ezt ajánlom. Klasszikusok megbízhatóan, vadhústól a szalontüdőig.

Fotó: Rosenstein Vendéglő

Pink Pony Club

Hol: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 5.

Mi: A méltán híres Boutiq Bar alsó szintjén működő koktélbár, kiváló italokkal. A Cabrio új koktéljait velük együttműködve alkottuk meg.

Fotó: Pink Pony Club

Dorado Café

Hol: 1072 Budapest, Klauzál u. 35.

Mi: Itt reggelizünk és kávézunk a barátainkkal évek óta. A szerdától szombatig tartó Bar Lola üzemmódot is csak ajánlani tudom.

Fotó: Gaál Dániel / Dorado Café

Cabrio

Hol: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály u. 3-5.

Mi: Természetesen nem hagyhatom ki a listából. Albrecht Tomi tulajdonostársunk és séfünk hétről hétre elképesztően minőségi ételekkel rukkol elő és a borlapra is nagyon izgalmas új tételek kerültek fel.