Sorry for the missing translation! The uploader didn't provide an English description.

Kardos-Horváth János (Kaukázus) vacsorakoncert

2024-05-04T17:00:00.000Z

Kardos-Horváth János dalszerző lesz következő vendége a vacsorakoncert sorozatunknak.

A Kaukázus zenekar frontembere a Bisztróba akusztikus műsorral érkezik, amit a Domovoj Projekt séfjei mellett Batta Ramon, a Gastro Trash mesterszakácsa hoz összhangba zenei tematikájú menüsorunkkal.

Az alkoholmentes italokról Horváth Kriszti gondoskodik, még Nagy Eszter a házi készítésű, fermentált, alkoholmentes italpárosításokért felel.

Az egy szál gitáros produkció a hallójáratainkon-, még a négyfogásos menüsorunk az ízlelőbimbóinkon keresztül utaztat meg minket április 23-án a Turbina emeleti, vegán Bisztrójában!

May
04

Schedule

Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.

Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.

///

Kardos-Horváth János dalszerző. Pontos szövegei jól tükrözik a világot. A Kaukázus zenekar frontembere a magyar beat hagyományokat követve, a könnyűzenét mint kommunikációs teret használva dokumentálja korunkat. Ebbe az érzelmek, a globkrit, a közélet ugyanúgy benne van, mint a személyes kételkedés, keresés. A Turbina Bisztró-ba akusztikus műsorral érkezik. Ne legyen kétségünk, az ízlésesen megfogalmazott magyar szöveg és a fülbemászó dallamok igenis megállnak, megutaztatnak egy szál gitárral is!

Location

Turbina Bistro

Our bistro was born with the belief that plant-based cuisine can be super exciting. Working in partnership with the Domovoj Project team, the Bistro tries to take inspiration from different technologies and climates of the world to incorporate them into the flavours, textures and colours of our dishes. Furthermore, seasonal ingredients and local suppliers are carefully selected to ensure a more conscious and sustainable cuisine. We use a number of labour- and attention-intensive processes that are rarely used in a restaurant setting: alongside our homemade ferments, we add our own intense, crispy lyophilized specialties to enhance the flavour of our dishes. We work with a diverse range of drinks in-house, with plenty of specialities to choose from, in addition to our seasonal offerings, from African gins to Indian rums and Japanese whiskies. You'll be welcomed in the bright, rustic spaces of our cultural venue, whether you're discovering the possibilities of Bistro with a small or large crew.

Similar Events