Zajnal

2024-04-26T18:00:00.000Z
Apr
26

Program

1407 április 26-án Tari Lőrinc kérésére Zsigmond király városi kiváltságlevelet adományozott Pásztónak – pontosan 617 évvel később pedig megtartjuk 2024 első tavaszi Zajnal buliját. A szokásos nótákon túl több friss ötlet nyilvános csiszolgatásába is belekezdtünk, úgyhogy gyertek a Tütübe, még egy tök új trekk is lesz!

👉 Kezdés: 20:00

👉 Behopp: 2500 aranyforint

🟣 Mink:

- Kovács Gábor | furulya, citera, doromb

- Moldván Zsolt | cajon

- Schneider Róbert | basszusgitár

- Tamás Boldizsár | citera

🟣 Mink a világhálón:

https://www.instagram.com/zajnalmusic

🟣 Mink bővebben:

Produkciónk népi és urbánus hatások lenyomata, progresszív instrumentális világzene Budapestről. 2015-ben indult furulya-citera duóként, nyolc éve működik – cajonnal és basszusgitárral kiegészülve – zenekarként.

2019-ben jelent meg első kislemezünk, a Pusztafless, 2020-ban pedig bejutottunk a Szimpla Lemming programjába, ott voltunk a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, majd az Öröm a zene tehetségkutatón az év felfedezettje díjat is megkaptuk.

2021-ben induló előadóként részt vettünk az NKA Hangfoglaló programjában, a nemzetközi TREMOLO Projectben, muzsikáltunk együtt Ferenczi Györggyel és az 1ső Pesti Rackákkal, illetve bemutattuk Sötétkamra című kislemezünket, melyről a singleként is megjelent Csillagánizs című dalunk videoklipje ott volt a Klipszemle versenyprogramjában is.

2023-ban felléptünk a Tallinn Music Week-en, majd szerencsénk volt együtt dolgozni Okos Violával és a Góbé zenekarral is.

Helyszín

Tütü Tangó kert café

Kávézó Kert Koncertek Kiállítások Beszélgetések Amit el tudsz képzelni itt Benczúr utca 45.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események