Túlélőcsomag joghallgatóknak

2024-04-24T16:00:00.000Z

Stresszkezelés és időmenedzsment a gyakorlatban

Apr
24

Program

Éppenhogy elkezdődött a félév, de Te már most teljesen kimerültél és előre szorongsz a vizsgaidőszak miatt? Úgy érzed, hogy kifolyik az idő a kezeid közül és hiába tervezed el minden félévben, hogy most másképp csinálod, végül mindig az utolsó pillanatra marad minden és emiatt félsz, hogy nem tudsz majd jól teljesíteni? Időnként már az egész jogi pályában elbizonytalanodsz, mert nem látod, hogy hogyan tudnád teljesíteni ezeket a kihívásokat? Nincsenek megfelelő eszközeid a stressz kezelésére és úgy érzed, hogy jól jönne néhány praktikus időmenedzsment technika is?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, jó helyen jársz!

A fentieket mi is mélyen átérezzük a saját tapasztalataink, valamint a munkánk miatt, ezért megalkottunk Neked egy egyedülálló lehetőséget, ahol kifejezetten joghallgatók igényeire szabva segítünk a fenti problémák megoldásában!

👉 Kik vagyunk és miben tudunk segíteni?

dr. Horváth Kitti vagyok, jogász, viselkedéselemző, mesterszakos pszichológushallgató, valamint life és business coach. A joghallgatói évek még nem állnak tőlem távol időben, így pontosan tudom, hogy min mész most keresztül! Ha néhány éve lett volna egy hasonló esemény, ahol kaptam volna megfelelő eszközöket, akkor több évnyi stressztől kíméltem volna meg magam. A fenti témákon túl az is szívügyem, hogy segítsek a megfelelési kényszer leküzdésében, ami a tapasztalataim alapján kiemelten érinti a joghallgatókat, így erről is lesz szó a workshopon.

Szabó Edit vagyok, közgazdász és mindfulness (MBSR - mindfulness based stress reduction) tanár. Több mint 10 éve dolgozom az üzleti életben, a hajtást, a folyamatos pörgést első kézből ismerem. Sokat dolgoztam jogászokkal együtt, és láttam a nap mint napi leterheltségüket. A legjobb időpont már egyetemistaként elsajátítani különböző módszereket a stresszhelyzetek menedzselésére. Misszióm, hogy másoknak is segíthessek megtalálni a belső egyensúlyukat és mutassak egy utat a kiegyensúlyozott élethez.

👉 Mit kapsz a workshopon?

- Átbeszéljük, hogy jelenleg milyen konkrét stresszorok érnek Téged és áttekintjük a stresszreakció folyamatát, hogy miképpen alakulnak ezek a külső hatások stresszválasszá és milyen megküzdési stratégiák lehetségesek.

- Praktikus időmenedzsment tippeket és anyagokat is kapsz, amiket a mindennapokban önállóan is magabiztosan tudsz majd alkalmazni, hogy kiszámíthatóbb és békésebb legyen a féléved!

- Érintjük a megfelelési kényszer és a teljesítménykényszer témakörét is, valamint azt, hogy miképpen tudod ezeket leküzdeni.

- Olyan (nemcsak) mindfulness technikákat tanulhatsz, amelyeket praktikusan tudsz alkalmazni bármilyen helyzetben a stressz hatékonyabb kezelésére.

- Végül vezetett mindfulness meditáció segítségével online, az otthonod kényelméből próbálhatod ki a tudatos jelenlét erejét a stressz kezelésében.

- Mindezek mellett egy praktikus kis ajándékcsomaggal is készülünk Neked, ami segédanyagokat tartalmaz a mindennapokra!

🎁

A meditáció és a technikák gyakorlásához előzetes ismeret nem szükséges! A workshopon a szakmai tudásunk és a praktikus eszközök mellett a személyes tapasztalatainkkal is segítünk majd Téged, hogy egy kiegyensúlyozottabb, tervezhetőbb és könnyedebb félév, valamint vizsgaidőszak elé nézhess!

💸 A workshop díja early bird kedvezménnyel (április 12-ig) 6.000,- Ft / fő, ezt követően pedig 8.000,- Ft, amit banki átutalással tudsz teljesíteni a jelentkezést követően kiállított számla alapján. Jelentkezni április 22-e 23:00 óráig tudsz! A részvételi díj befizetését követően e-mailben küldjük el számodra a Zoom csatlakozási linkjét!

❗Figyelem, jelentkezz még ma, mielőtt betelnek a helyek!

Szeretettel várunk,

Ditke és Kitti

Helyszín

Online

Internetkapcsolattal bárhonnan elérhető.

Kapcsolódó események