Mittersisters X Pikszis Kultúrpont

2024-07-31T14:00:00.000Z

Egy egészen egyedülálló programsorozat veszi kezdetét idén májusban. A táskakészítő workshopok úttörőjének számító Mittersisters ugyanis kortárs képzőművészekkel kollaborálva indít workshopokat 4 hónapon keresztül.

A résztvevők személyesen találkozhatnak a művésszel is, aki mesél a művek születéséről és a mögöttük rejlő belső tartalomról, így a vendégek exkluzív környezetben, első kézből hallgathatják meg a műtárgyak születésének a folyamatát.

A tárlatvezetés után a táskakészítő workshop a művész jelenlétében, kötetlen, beszélgetős hangulatban zajlik, egy pohár Hungaria pezsgő kíséretében.🥂

Ezeken a workshopokon a Mittersisters ikonikus kistáskáját, a MINIt készíthetik el a résztvevők, amelyhez a helyszínen több száz szín és minta közül választhatnak, ezért a lehetőségek tárháza végtelen. A workshopot, mint mindig, profi designerek instruálják, így a kézügyesség miatt sem kell aggódni. A végeredmény pedig egy olyan táska, amiből garantáltan nincs még egy a világon.💕

Jul
31

Program

Kultúrinspirációs workshop sorozatunk következő helyszíne a Pikszis Kultúrpont.

A Pikszis Galériában kortárs fiatal alkotók művészeti ágak, stílusok és technikák határán mozgó

egyéni és csoportos kiállításaival találkozhattok. Ezt az átjárhatóságot a galéria tere is tükrözi. A white cube galériák alternatívájaként egy közvetlen hangulatú, többfunkciós kiállítótérként működünk, ahol le lehet ülni, bátran lehet kérdezni és szabad az átjárás a Pikszis többi terébe is.

A galérián a workshop idején egy csoportos kiállítás lesz majd látható. A kiállító művészek közül Cseh Dániellel és Komár Sabrinával tudtok majd ezen az alkalmon találkozni és Ők fognak nektek mesélni az alkotásokról.

A tárlat vezetés után az ikonikus MINI táskánkat tudjátok elkészíteni, Dani, Sabrina és a többi kiállító művész műveiből ihletet merítve.

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események