Mittersisters X Dindin Galéria

2024-08-21T14:00:00.000Z

Egy egészen egyedülálló programsorozat veszi kezdetét idén májusban. A táskakészítő workshopok úttörőjének számító Mittersisters ugyanis kortárs képzőművészekkel kollaborálva indít workshopokat 4 hónapon keresztül.

A résztvevők személyesen találkozhatnak a művésszel is, aki mesél a művek születéséről és a mögöttük rejlő belső tartalomról, így a vendégek exkluzív környezetben, első kézből hallgathatják meg a műtárgyak születésének a folyamatát.

A tárlatvezetés után a táskakészítő workshop a művész jelenlétében, kötetlen, beszélgetős hangulatban zajlik, egy pohár Hungaria pezsgő kíséretében.🥂

Ezeken a workshopokon a Mittersisters ikonikus kistáskáját, a MINIt készíthetik el a résztvevők, amelyhez a helyszínen több száz szín és minta közül választhatnak, ezért a lehetőségek tárháza végtelen. A workshopot, mint mindig, profi designerek instruálják, így a kézügyesség miatt sem kell aggódni. A végeredmény pedig egy olyan táska, amiből garantáltan nincs még egy a világon.💕

Aug
21

Program

Folytatódik a Mittersisters „Az inspiráció forrása” című projektje. Készíts egyedi táskát kortárs művészek alkotásaiból inspirálódva!

Kultúr-inspirációs workshopunk következő eseményén ismét egy művészeti galériával dolgozunk együtt, ami nem más mint DINDIN. A galérián megtekinthető lesz többek között Labrosse Dani és Zeusz kiállatása is, ahol a galéria tulajdonosa, mint a kiállítás rendezője fog mesélni a képekről. A tárlat vezetés után az ikonikus MINI táskánkat tudjátok elkészíteni a művészek alkotásaiból ihletet merítve.

A DINDIN már majdnem olyan, mint egy galéria, de igazából mégsem. Mert a bizalomról szól.

Fiatal és frissen végzett művészekről. Az ő képeiket találod itt plafonig pakolva 30 színes és zajos négyzetméteren.

Valahol egy kicsit inkubátor, egy kicsit tehetséggondozás, de főleg ugródeszka. A művészeknek és a műkedvelőknek is.

A mi festőink még nem szerződtek nagy és neves galériákhoz, és a képeikre sem dobott rá az intézményrendszer egy nullát. Vagy kettőt. De később szerintünk fog. Úgyhogy nézz be és döntsd el te, hogy tetszik-e, amit látsz, és azt is, hogy miért. Vegyél egyet akár befektetésből, akár azért, mert jól nézne ki otthon.

Tessék. A DINDIN a fiatalokba vetett bizalomról szól, ezért majdnem olyan mint egy galéria. De érzitek, igazából mégsem.

Helyszín

Budapest

A legjobb dolgok Budapesten! Több középkori híd köti össze a város nevét adó 2 oldalát: Budát és Pestet. A Dunán való hajókázás remek módja annak, hogy Budapestet teljes pompájában láthasd.

Kapcsolódó események