Az Krézi! DEBUT

2024-08-03T17:00:00.000Z

Goofy verzék? Catchy refrének? Bomba alapok? Krézi alakok? Ezek jellemzik leginkább az est főszereplőit, az öt főt számláló, leginkább indie popban mozgó Az Krézi!-t. A csapat zenészei több évnyi tapasztalatot és koncertszezont tudhatnak maguk mögött, megjárták már többek között az Akvárium Klubot és az ikonikus A38 Hajót is. Kész őrület lenne, ha kihagynád közös projectjük első buliját...

Aug
03

Program

Support:

diw - diw egy újkeletű Pop/Hip-Hop előadó. Zenéivel a hangulati skála 100%-kát próbálja átfedni, és a hallgatót egy olyan audio, és vizuális élményen átvinni amit csak a ‘BESTIA’ szóval illet. A célja mindig is az volt, hogy egy új hullámot indítson az itthoni Pop-szcénában, így vár tártkarokkal minden (NEMCSAK!) Z-generációs rötyögni vágyót!

nemvagyokazapád - Egy 17 éves, érzelmeket fejtegető, önmagát félmuzsikusnak tituláló előadó. Közönsége meg nem értett fiatalokból és apakomplexusos alterlányokból áll. Karrierjét 2023 végén kezdte első, Város című single-jével, mely hatalmas középszerű sikerre tett szert. Jelenleg első albumán dolgozik, amit hamarosan hallhatunk tőle. (ui.: tényleg nem az apád...)

Lineup & Timing:

19:00 Kapunyitás & Warmup

19:40 diw

20:20 nemvagyokazapád

21:00 Az Krézi!

Helyszín

S8 Underground Club

Független zenei műhely a Stadionoknál. Teret adunk szinte minden kezdeményezésnek, formációnak, koncertnek.

Kapcsolódó események