Miner X Core Summer Mosh

2024-07-19T18:00:00.000Z

A Youth for Peace Brigade elhozza a nyári mosh őrületet, ezúttal külhoni bandákat is beújítottunk nektek, de nem is akármilyeneket, és persze egy erős hazai szekció is tiszteletét teszi! Tudjuk, hogy a nyár tele van bulival, de gyere es nyomd a mosh-t, mert ez egy különleges alkalom! Támogasd, a hazai színteret és hívd meg a spanokat!

Jul
19

Program

Neven: A szerb hardcore őrült figurái teszik fel a cseresznyét a lineup tortájának habjára! Hadarós szöveg, de valószínű lassan sem értenéd, mert az anyanyelvükön nyomják, a zenét viszont fix érezni fogod!

Hyacinth: Modern formula néhol sludge, groove elemekkel fűszerezett önreflektív cseh HC. a kaotikus légkör és darálás garantált budapesti bemutatkozásukon.

Gear: A budapesti fiúk hozzák neked a mosh hardcoret! Ha kérted, ha nem, bizony megkapod! Turné után is tele energiával robbannak be a srácok az Aurora pincéjébe, reméljük bírja majd a plafon. Bemutatni sem kell őket, de ha mégis, akkor azt elmondhatjuk, hogy a Gear, a nagybetűs HARDCORE, azokból a bizonyos 90-es évekből, amikor mindenki táncolt. Most sem lesz benne hiány. A Gear maga a kérdések, a válaszok és utak keresése. Reméljük az este végére mindenki megleli!

Azen: A Várpalotai öreg rókák hozzák el nekünk a newschoolt, kicsit melodic, kicsit punk, igazi modern hardcore. A banda neve igazi kihívás, számtalanszor irták már rosszul, a szövegek viszont cserébe tiszták és érthetőek, no meg persze sok sok igazságot rejtenek.

Ex.Poseur: Lendületes post-hardcore az emo határán. Tök jófej srácok nagyon eltalált zenéje. Jó vibe, jó ötletek, kis matek! Készüljetek Rádi csipőmozgására!

Helyszín

Auróra

Alkotótér | Bázis | Klub. Az Auróra közösségi tér egy önkormányzó kultúrközösségi központ budapesti Auróra utcában, a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében.

Kapcsolódó események