Hybrid Times

2024-07-11T17:00:00.000Z

"Tiempo de Híbridos" (Hibrid Idők) egy projekt Marianne Herrera (popénekes) és Sebastián Ramírez (klasszikus zongorista-zeneszerző) közreműködésével. A program Latin Rock és Pop zene legnagyobb slágereit tartalmazza, újra hangszerelve és majdnem új dalokká alakítva. A projekt célja, hogy minden dal művészi kifejezését maximalizálja, új verziókat készítve, újraharmonizálva, újra hangszerelve, és sokféle műfajjal, mint a klasszikus zene, jazz, bossa nova, soul stb. ötvözve.

Ezek a Latin zenei iparban jól ismert rock és pop himnuszok most európai közönség elé kerülnek, kifinomult és több műfajú köntösben. A hang és zongora formátumhoz igazított átdolgozások intim, színes és képzeletgazdag atmoszférát teremtenek. Ezekkel a közönség megtapasztalhatja azokat a széles érzelmi skálákat, amelyeket ezek a szenvedélyes és érzékeny témák tartalmaznak.

Jul
11

Program

Marianne és Sebastián mindketten Mexikóvárosban születtek, de két teljesen különböző zenei világból érkeznek. Marianne hosszú ideje a Latin-amerikai popipar része a legmagasabb szinten, négy CD produkcióval a SONY Records-nál és számos ikonikus film spanyol szinkronizálásával. Sebastián ezzel szemben most szerezte meg mesterfokozatát klasszikus zongoristaként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ahol a legmagasabb kitüntetéssel végzett, és többször is díjat nyert nemzeti és nemzetközi versenyeken előadásaiért. E különböző világok, de közös gyökerek fúziója hozta létre a "Hibrid Idők" projektet, ahol tapasztalataik találkoznak, hogy új élményt nyújtsanak a Latin pop dalok számára.

Helyszín

Három Holló

Kortárs kultúra az Erzsébet-híd pesti lábfejénél.

Kapcsolódó események