17. Ördögkatlan Fesztivál

2024-07-29T22:00:00.000Z  -  2024-08-02T22:00:00.000Z

Az Ördögkatlan Fesztivál lényegét tekintve az elmúlt 16 évben változatlan: a művészi minőséget legfontosabbnak tartva összművészeti közösségi eseményt szervezünk, melyben megtapasztaljuk, az alkotás és alkotók minősége mindenkiből előhívja az emberi minőséget.

Jul
29
-
Aug
02

Program

Sokan vagyunk, nagyon sokan, akik hiszünk abban, hogy legalább öt napig az emberi igényesség, kíváncsiság és szeretet uralhatja azt a kicsi szigetet, amit Dél-Baranyában együtt létrehozunk. Örökös védnökeink (Törőcsik Mari és Cseh Tamás) fogják kezünket, és súgva biztatnak bennünket-benneteket: „Legyetek nem-normálisak és bízzatok azokban, akikből árad a szeretet”, súgja Mari, majd Tamás hozzáteszi: „A világnak mindig lesz egy-két olyan szeglete, ahová el lehet menekülni”. Tamás, talán egyetértesz, az Ördögkatlan ilyen kicsi szeglet. Ide bújunk, ide gyűlünk, és hisszük, hogy lehet szépen és jól.

Helyszín

Artfarm Tanya

Ez egy nagyszerű hely, ahol békét és inspirációt találhatsz. Ez egy művészettel teli farm, mivel mindkét alapító művész. Saját maguk termesztik a zöldségeket, festenek, rendezvényeket és workshopokat tartanak. Gyere és oszd meg az élményt!

Kapcsolódó események