Tom Odell

2024-08-07T15:30:00.000Z

Tom Odell, a brit énekes-dalszerző, őszintén énekel a szívszakító fájdalomról. 2012-ben debütált az akkor 21 éves Odell egy EP-vel, ahol az Another Love című száma kiemelkedett. Az első teljes albuma, a Long Way Down, azonnal az angol albumlista élére került. Az azt követő években intenzíven turnézott, olyan nagy nevekkel karöltve, mint Elton John, Billy Joel és a Rolling Stones.

Aug
07

Program

A Wrong Crowd című második albumának létrejöttében New York és Los Angeles is szerepet játszott. 2018-ban megjelent a harmadik albuma, a Jubilee Road, melyet követett a 2021-es dark, electro-pop. Azötödik albuma, a The Best Day of My Life 2022-ben látott napvilágot, mely visszatér a zongora és vokál alapokhoz. A legfrissebb 2024-ben kiadott albuma pedig a Black Friday címet viseli.

Helyszín

Hajógyári-sziget (Óbudai-sziget)

Az Óbudai-sziget, más néven Hajógyári-sziget a Duna egyik szigete Budapest III. kerületének közigazgatási területén. Óbudaisziget formában Budapest egyik városrésze is. Kedvelt kirándulóhely, ám nagyobb ismertségre nem ezért, hanem az itt 1993 óta minden évben megrendezett Sziget Fesztivál miatt tett szert.

Kapcsolódó események