Halsey

2024-08-08T19:00:00.000Z

Halsey több mint 50 milliárd globális streamet gyűjtött össze, az Egyesült Államokban pedig több mint 75 millió RIAA-minősített egyedi kislemez és albumot értékesített. Azon kevés művészek közé tartozik, akiknek négy különböző daluk érte el a 1 milliárd streamet a Spotify-on. Legújabb albuma, az If I Can't Have Love, I Want Power, arany minősítést kapott az RIAA-tól. Trent Reznor és Atticus Ross producerrel készült, és a 64. évi Grammy-díjátadón Grammy-jelölést kapott a legjobb alternatív zenei album kategóriában. Ezután jelent meg a Manic, amely az első helyen debütált a Billboard Top Current Albums listáján. Ez volt az első album 2020-ban, amelyet platina minősítéssel jutalmaztak az Egyesült Államokban, és számos más országban is elérte a platina minősítést. Mind 2019-ben, mind 2020-ban Halsey a Spotify legjobb 5 női előadói között szerepelt.

Aug
08

Program

Halsey továbbra is kreatív határokat feszeget, amely hatással van a zenei területen túl is. Első könyve, az I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry, 2020 novemberében debütált a The New York Times Best Sellers listáján. 2020-ban a TIME magazin 100 legbefolyásosabb embere között volt, több mint 20 díjat nyert, köztük AMA-t, MTV VMA-t, GLAAD díjat, a Songwriters Hall of Fame Hal David Starlight díját és egy CMT Music díjat. 2021-ben Halsey bevezette az about-face nevű sokoldalú sminkmárkát, amely mindenki számára elérhető az Ulta Beauty áruházakban az Egyesült Államokban. Halsey továbbra is kiáll fontos ügyek mellett, mint a kirekesztett fiatalok, a nők jogai, a mentális egészség és a LGBTQ közösség.

2021-ben Halsey bemutatta a világnak az about-face nevű sokoldalú sminkmárkát, amely mindenki számára készült. Az about-face alapja az igazság, hogy senki sem csak egy dolog, és minden ember tökéletlenül szép lény. Az about-face sikerét követően Halsey bemutatta az af94-et, hogy belső kreativitást és játékosságot inspiráljon a kozmetikumok felhasználóiban. Mindkettő a leggyorsabban növekvő új kozmetikai márkává vált az adott kiskereskedőknél.

Helyszín

Hajógyári-sziget (Óbudai-sziget)

Az Óbudai-sziget, más néven Hajógyári-sziget a Duna egyik szigete Budapest III. kerületének közigazgatási területén. Óbudaisziget formában Budapest egyik városrésze is. Kedvelt kirándulóhely, ám nagyobb ismertségre nem ezért, hanem az itt 1993 óta minden évben megrendezett Sziget Fesztivál miatt tett szert.

Kapcsolódó események