Létezik a nagy Ő? | pszichológiai előadás

2024-09-17T17:00:00.000Z
Sep
17

Program

Egyre többet emlegetett pszichológiai tudás, hogy gyermekkorunk, szüleinkkel való kötelékünk milyen meghatározó súllyal bír későbbi, felnőttkori kapcsolatainkban. Éppen emiatt fontos, hogy tisztában legyünk a családi hátterünkkel és megértsük az azokból fakadó sémáinkat, amik a nagy Ő megtalálásában is szerepet játszanak.

Erhardt Ágoston vendége András Felícia, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichoterapeuta, aki rendelőjéből hozott valós esetpéldákon keresztül bontja le a tündérmesékből ismert nagy Ő koncepcióját, hogy létezik valahol egy ideális másik, akit csak meg kell találni, akivel tökéletes az összhang. Akár megtalálta a párját, akár még keresi a nagy Ő-t, előadásunk mindenki számára tartogathat meglepetéseket a témával kapcsolatban.

Belépő elővételben: 3000 Ft

Helyszínen: 3500 Ft

Időpont: Szeptember 17. kedd 19:00

Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Helyszín

MáraiKult /Márai Sándor Művelődési Ház

A MáraiKult jelentős beruházással felújított, új, modern belsővel, de klasszikus, reprezentatív termekkel rendelkező közösségi tér. Törekszünk arra, hogy kifejezetten neves, egyedi minőséget hordozó művészekkel és művészeti műhelyekkel dolgozzunk együtt.

Kapcsolódó események