WELICORUSS, INNERSPHERE, KYLFINGAR, ISATHA

2024-09-14T16:30:00.000Z

Az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: INSANE FOLKRIDE MINIFEST A Csehországba áttelepült WELICORUSS járt már nálunk többször is. Mivel mindig nagyszerű hangulatú bulit csaptak, így eljött az idő, hogy visszatérjenek hazánkba!

Sep
14

Program

Black metal, folkos és szimfonikus elemekkel fermentálva, egyedi színpadképpel és brutális show elemekkel! A szintén Bohémiából érkező INNERSPHERE kicsit kilóg a folk/pagan/viking hordák közül, ugyanis ők igen sajátos death/thrash-t hoznak. Idén megjelent harmadik nagylemezükkel (In The Shadow Of The Sun) állnak csatarendbe. Death metal támadás folk bulin, na ilyen sincs minden nap! Ami biztos, hogy nem marad egyben az épület! Hazai supportnak érkezik a KYLFINGAR, akiket nem igazán kell bemutatni az itthoni folk metal rajongó közönségnek. A 2013 óta aktív zenekar, tavaly új lemezzel is érkezett, így nem is volt kérdés, hogy a hazai viking klán tiszteletét tegye az estén. Ki más nyithatná az estét mint az extreme folk metalban utazó ISATHA! Voltak már a Welicoruss vendégei, illetve egyre nagyobb figyelmet kapnak a nemzetközi színtéren is - most pedig lerohanják a Dürer Kertet. Kegyetlen csatára készülhetünk az este folyamán!

Helyszín

Dürer Kert

A Városliget mellől a Kopaszi-gát közelébe elköltözött Dürer a budapesti metálosok és egyéb fennmaradt periférikus szubkultúrák egyik törzshelye, amit viszont akkor is érdemes felkeresni, ha csak egy hibátlan kerthelyiségre vágysz. Mármint tavasztól. Addig pedig mehet a dara! És utána is.

Kapcsolódó események