Spanyol Élményfőzés

2024-10-19T10:00:00.000Z

Netspanyol élményfőzés a Día de los Muertos jegyében!

Csatlakozz hozzánk október 19-én a Borganika Stúdióban egy igazán különleges élményfőzésre, ahol autentikus mexikói ételeket készíthetsz, miközben játszi könnyedséggel fejlesztheted spanyol nyelvtudásod!

A Netspanyol online spanyoloktató platform háziasszonyával, Marcsival közös eseményen spanyol anyanyelvűekkel főzhetsz, beszélgethetsz és még táncolhatsz is, miközben észrevétlenül megtapasztalod az élményszerű nyelvtanulást is. Tökéletes lehetőség a latin életérzés megismerésére, új barátok szerzésére és a spanyoltudásod beturbózására is.

Oct
19

Program

MI VÁR RÁD?

• Főző workshop Nachoval: Megtanulsz házi nachost, guacamolét, pico de gallót és fajitast készíteni, miközben észrevétlenül bekúsznak a legfontosabb konyhai kifejezések is a fejedbe. Extra ráadás: Még a holtak kenyerét is megkóstolhatod!

• Latin-amerikai táncok: Migue könnyen követhető tánclépéseket tanít, spanyol nyelvű instrukciókkal, hogy a kalóriákat is ledolgozzuk. Michel élő énekkel kíséri a táncokat, garantáltan jó hangulatban!

• Mangós margarita készítés: Ismerd meg a tökéletes mangós margarita receptjét, amelyet természetesen el is fogyaszthatsz az esemény alatt.

• Beszélgetés és ismerkedés: Nachoval, Michellel és Miguevel lazán beszélgethetsz spanyolul, kérdezd őket bármiről – nagyon nyitott kubai srácok.

• Élményszerű spanyol nyelvi turbó: Netspanyol-Marcsi spéci spanyol nyelvi morzsákkal készül az alkalomra online ráhangolódó videós tananyagokkal, alkalomhoz illő spanyol-magyar túlélő PDF-fel, izgalmas feladatokkal és kvízzel.

ÁR: 38.500 Ft

REGISZTRÁCIÓ ÉS FIZETÉS: A részvétel regisztrációhoz és az előleg/teljes összeg befizetéséhez kötött. A befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni, viszont a részvételi lehetőség átruházható.

Regisztrálj az alábbi linken: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeexezq6bO.../viewform...

Helyszín

Borganika

privát séf • catering • rendezvényhelyszín • főzőtér <https://www.facebook.com/borganika>

Kapcsolódó események