ENGULFED (TR) | CARNAL TOMB (DE) | NAXEN (DE) | ÄERA (DE)

2024-10-22T16:00:00.000Z

A Mezar Organization, a Black Silence Productions, az Insane Hellride Entertainment és a Robot bemutatja: UNEARTHY DECAY TOUR & MAJESTY OF NIGHT TOUR

Nemzeti ünnepünk előtt gondoltunk egyet és egyesítettünk két izgalmas turnét, hogy szanaszét robbantsuk a Robotban a fejeket! A dupla penetráció így két death metal és két black metal zenekarral támad! Másnap pedig nem kell menni dolgozni, így a beszórakozás is garantált!

Oct
22

Program

Az ENGULFED Törökország vezető régisulis death metal brigádja, ráadásul nálunk még sosem jártak, így egy igazi exklúzív kínzásban lesz részünk. A 2010-ben alakult zenekar gyorsan berobbant a szcénán, már első EP-jük meggyőzte a fanatikusokat.

FFO: Incantation, Dead Congregation, Morbid Angel

A berlini poshadt death metal császárok már jártak nálunk tavaly, így párotoknak ismerős lesz a zenekar. A CARNAL TOMB szintén old school death metalban utazik, az igazi kripta ajtó csapkodó fajtát vereti. Tavaly jelent meg harmadik nagylemezük Embalmed in Decay címen és óriásit mészárol!

FFO: Entombed, Grave, Autopsy

Black metal frontról érkezik a német NAXEN, akik újnak mondhatóak a színtéren, a magyar közönség számára biztosan. Éjsötét zenéjük rengeteg érzelmet ötvöz - szomorúság, remény, harag. Baljos, de érdekes utazás lesz!

FFO: Mgła, Gaerea

ÄERA szintén német zenekar, egy misztikus atmospheric black metal gyöngyszem. A germán romanticizmus mind a szövegekben és a zenében megjelnik - természetközeli, filozofikus, elgondolkodtató. A 90-es évek black metaljának és az atmoszférikus/post/ambient létsíkok találkozása.

FFO: Agalloch, Wolves in the Throne Room, Empyrium

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.

Helyszín

Robot

A belváros rock klubja

Hallgasd meg

Kapcsolódó események