Pandóra Projekt

2024-11-08T18:00:00.000Z

A Pandóra Projekt életútja sosem volt szokványos, nincs is arra pontos recept, hogy egy zenekar életútja hogyan kell alakuljon, de a miénk Janka és Dorci személyiségéből adódóan különösen intenzív és meglepetésekkel teli volt.

Nov
08

Program

Most, 2024 őszén végre érkezünk egy rég várt kislemezzel, ami az Ahol a legjobban fàj(t) címet viseli, olyan dalokat rejtve magában, ami az eddigi legnagyobb változásinkról és legnehezebb elválásainkról mesél, és most jön az a bizonyos fordulat: ilyen két női frontemberes formában november 8-án az utolsó koncertünket adjuk. Dorci szavait idézve: „Aggodalomra semmi ok, ez nem egy könnyes búcsú, nem egy lezárás, hanem egy kicsit ijesztő, de annál izgalmasabb új fejezet. A zenekar a legszupercsapatabb zenészekkel és az általam valaha látott legmotiváltabb Jankával fog menni tovább egy kis irányváltással, én pedig keresem az utam.”

Találkozunk november 8-án az Akvárium Lokálban, ahol a legjobban – sírunk, nevetünk, zenélünk, elengedünk, elfogadunk, tombolunk, elcsendesedünk, tiszteljük és szeretjük egymást!

Helyszín

Akvárium

Mint magukról írják, Budapest legfrekventáltabb rendezvényhelyszíne, ami egyben multifunkcionális is. Jó díjátadózni, kávézni és legfőképpen koncertezni is, a műfajokon átívelő szelekció miatt biztosan.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események