Butterbros, Jakó, Telehold

2024-11-29T18:30:00.000Z

„NEM VOLT AZ OLYAN ROSSZ” LEMEZBEMUTATÓ KONCERT A Butterbros alternatív brit hard rock zenekar 2020-ban alapult Budapesten. November 29-én a Dürer Kertben a trió bemutatja októberben megjelenő „Nem Volt Az Olyan Rossz” c. nagylemezének dalait – néhány régebbi slágerrel kiegészítve -, melyekkel első helyezést értek el többek között a 2024-es Fülesbagoly Tehetségkutató sorozat budapesti és debreceni állomásán.

Nov
29

Program

/Jakó/ ,,PIROSLÁMPA” LEMEZBEMUTATÓ KONCERT Rónai Dávid, a Fatal Error gitárosa tavaly végén kezdett bele szólókarrierjébe Jakó néven. Az elmúlt időszakban egy szál gitáros, valamint saját zenekaros produkciójával is koncertezett. Idén nyár végére állt össze az első lemezanyag, ami 2024 őszén fog megjelenni Piroslámpa címmel. A lemez első alkalommal november 29-én, a Dürer Kert kistermében hangzik el teljes egészében, élőben, zenekarral.

/Vendég: Telehold/ τα όμορφα πράγματα είναι δύσκολα "A szép dolgok nehezek" Keszei Emma - basszusgitár, ének Walton Rebeka - vokál, szintetizátor Dalotti Domonkos - dobok Földi Ádám - gitár, ének Rab Mihály "Miska" - percussion Tárnok Bertalan - billentyűk

Helyszín

Dürer Kert

A Városliget mellől a Kopaszi-gát közelébe elköltözött Dürer a budapesti metálosok és egyéb fennmaradt periférikus szubkultúrák egyik törzshelye, amit viszont akkor is érdemes felkeresni, ha csak egy hibátlan kerthelyiségre vágysz. Mármint tavasztól. Addig pedig mehet a dara! És utána is.

Kapcsolódó események