Mehringer

2024-10-25T16:00:00.000Z

A csodás Campus Fesztivál után végre újra nálatok, végre újra együtt leszünk a Víztoronyban, október 25-én, pénteken! Az előző turné egyik kedvenc állomása voltatok, idén ősszel is nagyon-nagyon számítunk rátok! Elhozzuk nektek az új lemezünket, így végre élőben hallhatjátok az úgy unom c. dalunkat is! Várjuk, hogy újra lássuk egymást és a tavalyinál is őrültebben szedjük szét az éjszakát! Találkozunk a bálban!

Csók,

Marci!

Oct
25

Program

A Mehringer zenekar fiatal, kissé különc figurákból áll, akiket a pécsi éjszaka kovácsolt egy csapattá. Stílusukat illetően, a régi idők rock történelméből nyert fűszereket izgalmasan ötvözik a mai fülbemászó dallamokkal és egyre felszabadultabb, őszinte szövegeikkel. Dalaikban legfőképp a hétköznapi érzéseket dolgozzák fel, ahogy az ember szeretné, hogy szeressék, és ahogy ő szeret. A fiúk legfőbb célja, hogy elmondhassák azt, amit mindannyian érzünk, de nem mind tudunk megfogalmazni.

Helyszín

Nagyerdei Víztorony

Fény az ország keleti felében: a víztorony Debrecen egyik kiemelt, impozáns koncerthelyszíne, ahol kávézó, bár, falmászási lehetőségek, kerékpárkölcsönző és ajándékbolt is van. Ja, és közel az állatkert és a vidámpark is.

Kapcsolódó események