Siksa (PL), Sturle Dagsland (NO)

2024-10-29T18:00:00.000Z

Siksa (PL)

A Siksa egy feminista duó, amely énekhangot, basszusgitárt, dalszövegeket és testet használ fel az előadásaiban. A Siksa koncertjei egyesítik a punk koncert, a performatív költészet és a kortárs tánc energiáját. A közönséggel való interakcióinak köszönhetően minden showjuk egyedi drámai tulajdonságokkal rendelkezik. Művészetükben a személyes találkozik a politikával, és a ki nem mondott a fülsiketítővel.

Siksa több mint 300 koncertet játszott egész Európában, kis kluboktól a foglalt házakon át, a kortárs művészeti galériákig és a legnagyobb európai fesztiválokig.

Oct
29

Program

Sturle Dagsland (NO)

Sturle Dagsland elismert művész Norvégiából. Vad és egyedi előadásaival elbűvöli a közönségét, és kalandos, szürreális, gyönyörű utazásra viszi a hallgatókat. Gyakran turnézva világszerte Sanghajtól New York olyan zenét hoz létre, amelynek sötét, éteri és megcáfolhatatlan intenzitása van,s amely lenyűgözi a közönséget, így senki sem maradhat közömbös.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események