Tudósok: Totál Csehszlovákia - lemezbemutató és színház

2024-10-25T18:00:00.000Z

A Tudósok immár hagyományos nagyszabású őszi koncertjén a Lomtalanítás című szindarab, valamint új számokat és elképesztő remixeket tartalmazó új lemeze kerül bemutatásra nagyszabású örömünnep formájában.

Oct
25

Program

A Tudósok új lemeze vadonatúj számokat és már közismert himnuszainak lenyűgöző újraértelmezéseit hozza. A Totál Csehszlovákia című lemez egy olyan szuperkorszerű antipop táncdalfesztivál hanganyaga, amelyben a Mutass egy faszt, a Gyere be a diszkóba, a Basszál és más örökzöldek remixeit hallhatjuk kiváló lemezlovasok, valamint maguk a Tudósok feldolgozásában, emellett olyan vadonatúj számokat, amilyen a Totál Csehszlovákia himnusz, a Sakkozzunk baby punk-blues, a Tudósok-interjú a Petőfi Rádióban dadaista rádiókabaré és mások.

Az est elő részében a Tudósok Drámacsapat előadja drMáriás nagysikerű szépirodalmi szociohorrorja, Lomtalanítás című regénye legdrámaibb fejezetét, az Emmi nénit, melyben a zenekar tagjai mellett fellép Kovács Ádám dadaista szupersztár is.

Azt est második részében a Totál Csehszlovákia lemez dalait és a zenekar legkedveltebb számait adja elő a tudományos zenekar.

(A borítón drMáriás Ne csak a munkásosztályt, de egymást is szabadítsuk fel! című festménye látható)

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Hallgasd meg

Kapcsolódó események