iamnotshane

2024-10-27T18:00:00.000Z

A Los Angeles-i indie pop szenzáció, iamnotshane több mint 160 millió globális streamet gyűjtött össze, és a „Chasing the Wind” turnéval Európába is elhozza az alt-pop egyedi keverékét. Az introspektív szövegeiről és jellegzetes hangzásáról ismert iamnotshane szokatlan narratívákat sző bele popdallamokba egy csipetnyi abszurditással, így koncertjei egyedülálló élményt nyújtanak.

Oct
27

Program

Rendkívül energikus és egyedi táncstílusa elektromossággal tölti meg előadásait, felejthetetlen élő élményt ígérve rajongóinak. Várhatóan olyan új számokat és rajongói kedvenceket tartalmazó setlistre számíthat, mint a What A Perfect Day For Crying, a What Do You Do For a Living? I Do My Best!” és a »What Doesn't Kill You Mutates and Tries Again«. Minden előadás több mint egy koncert - egy magával ragadó utazás Shane művészi világába, tele fertőző ütemekkel, éles humorral és dinamikus vizuális elemekkel.

Helyszín

Dürer Kert

A Városliget mellől a Kopaszi-gát közelébe elköltözött Dürer a budapesti metálosok és egyéb fennmaradt periférikus szubkultúrák egyik törzshelye, amit viszont akkor is érdemes felkeresni, ha csak egy hibátlan kerthelyiségre vágysz. Mármint tavasztól. Addig pedig mehet a dara! És utána is.

Kapcsolódó események