A Húrok Éjszakája

2024-10-23T18:00:00.000Z

Október 23-án a húros hangszereké a főszerep! Leginkább az elektromos, akusztikus gitáré, és a hegedüé! Aki szereti a húros hangszerek által játszott zenéket, ezt az estét ne hagyja ki! A szakma elhivatott és professzionális művészei fogják megmutatni saját magukat, és azt, hogy szívükben milyen húrokon szól a zene.

Rónai Zsolt gitáros legújabb formációja – a Ronai – fog zenélni, és bemutatja első megjelent lemezét, a Homework-öt. A Ronai zenéje elődeinek letagadhatatlan jegyeit viseli, viszont igyekszik elmenni egy újabb és modernebb irányba is, eklektikus zenéje sokmindent ötvöz. Aki szereti az instrumentális gitárzenét, vagy közömbös, de nyitott, annak itt a helye!

Oct
23

Program

A zenekar tagjai:

Rónai Zsolt - gitár

Csány András - gitár

Leonida Lucero - basszusgitár

Sly Juhas - dobok

Nagy Gábor - billetnyű

Lantos Zoltán virtuóz hegedűművész, komponista, improizatívőr, improvizatív zenei világát is élvezheti a közönség ezen az estén. Gyönyörű zenére számíthatunk, ne hagyd ki! Zoltán egyedül kezdi a műsorát, majd csatlakozik hozzá pár dal erejéig Rónai Zsolt akusztikus gitáron.

A komponista gitáros Alaitner András neve sok ember előtt nem lehet ismeretlen. A Jazzy és más rádió is előszeretettel játsza latin gitáros zenéit már évek óta. Talán kevesebben tudják, hogy Andrisnak már több instrumentális progressziv rock albuma is megjelent, így a nejlon húrokon kívül elektromos gitáron is el fog játszani pár saját dalt. Óriási dallamhegyekre és völgyekre számíthatunk, igazi utazás lesz.

Helyszín

Három Holló

Kortárs kultúra az Erzsébet-híd pesti lábfejénél.

Kapcsolódó események