Zuboly Táncz House

2024-11-16T18:30:00.000Z

A Zuboly zenéje Utazóknak szól, akik beszállnak a Bulibuszba. Tekergetik a rádiót és saját maguk mixelik a lejátszási listákat, melyeken megszólal a jazz, a magyar népzene, a klasszikus zene, a régi sláger és a rap. Ebben segít a Z! A koncerten elhangzó rap-podcast bizonyítja - csomagunkat 20 éven keresztül sikeresen kézbesítettük. A címzett most új - a ZUBOLY csomag ide is megérkezik - hagyományos transz-akciót bonyolítunk le ünnepi köntösben. Várjuk szeretettel a Z-generációt - továbbiakban a Zuboly generációt...!

Nov
16

Program

Ágoston Béla az egyik leginkább szerteágazó munkásságú magyar zenész, a népzenétől a jazzen át a globálzenékig számos műfajban aktív és rengeteg formáció alapítója vagy közreműködője. A 2005-ben a szélesebb közönség számára is életre kelt Zuboly a leginkább popzene-közeli együttese, amelyben a hiphop, a beat orientált zenei világ és a magyar népzene, magyar dalkincs talál egymásra, egyfajta élő mushupként keveredik a beatboxolt ritmusképlet jól ismert magyar slágerrel, az swinges hangulatokkal, vagy éppen drum’n’bass-szel. Ágoston tehát igazi zeneközelítő, és erre ez a koncert is ráerősít, amelyen Zuboly Táncz House néven lépnek fel, és ennek megfelelően táncházas vendégekkel – Sebő Ferenccel és Magyar Borival – egészülnek ki.

Helyszín

Magyar Zene Háza

Kiállítás – Koncert – Beavatás A Magyar Zene Háza nem egy hagyományos múzeum vagy koncertterem. Három vállalt feladatán keresztül - múzeum, oktatás és előadóművészet – a látogatók aktív bevonásával hozza közelebb a zenét az érdeklődők számára. Gyermekközpontú szemléletével, zenepedagógiai programkínálatával izgalmas zenei birodalmat teremt. Az összetett zenei kínálatot a Sou Fujimoto japán sztárépítész által tervezett épület három szintje is támogatja. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállító tér átfogó zenetörténeti sétáknak ad helyet. A park szintjén kialakított Koncert- és Előadóterem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz kínál zenepedagógiai termeket.

Kapcsolódó események