MÖRK

2024-11-30T19:00:00.000Z

Egy olyan világban, ahol minden racionális vizsgálódás eredménye azt igazolja, hogy egyre sebesebben haladunk az armageddon felé, újat álmodni már-már forradalmi tett. A Still Dreamin' című legújabb lemezünkön kilenc olyan dal szerepel, ami reményeink szerint még a legelkeseredettebb embertársainkra is álomserkentő hatással lehet.

Jöjjünk hát össze ezen a hűvös november végi napon, hogy együtt új lehetőségeket és izgalmasabb jövőket merjünk elképzelni. Persze az se baj, ha közben jól érezzük magunkat és rázhatjuk a seggünket!

Nov
30

Program

Vendégünk a csodálatos Muriel zenekar lesz, elképesztő vizuállal készülünk és természetesen az új lemezt is megvehetitek majd a helyszínen bakelit formájában.

Helyszín

A38 Hajó

A szénbányászó hajóból átakalított A38 simán Budapest legizgibb szpotja. A hajó gyomra lassan 20 éve ad otthont az élő- és elektronikus zene széles palettájának, teltháznál pedig bőven érezni, ahogy a bulizók ütemes mozgása hullámokat csap a Dunában. Külföldi fellépők is gyakran emlegetik fel utólag, mint kedvenc klubjukat.

Kapcsolódó események